GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο βασιλικός γάμος του Πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη Αθηνών

Ο μικρότερος γιος του πρώην βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου Φίλιππος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Νίνα Φλορ. Παραδεισένιο σκ...


Ο μικρότερος γιος του πρώην βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου Φίλιππος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Νίνα Φλορ.

Παραδεισένιο σκηνικό γεμάτο από λουλούδια στήθηκε τόσο μέσα όσο και στην είσοδο της Μητρόπολης Αθηνών για τον γάμο του Πρίγκιπα Φίλιππου με την Νίνα Φλόρ.

Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό στην Ελβετία παρουσία των γονιών τους και σήμερα πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Στις 17:25 άνοιξαν οι κεντρικές πόρτες της Μητρόπολης Αθηνών για να αποδεχθούν τη νύφη, Ντίνα Φλορ, με ένα όμορφο νυφικό, με κομψό ντεκολτέ, ενώ ξεχωρίζει το εντυπωσιακό σινιόν χτένισμα όπως άλλωστε και η τιάρα.

Η εντυπωσιακή Antique Corsage Tiara της πρώην  βασίλισσας Άννας Μαρίας κοσμεί το κεφάλι της Ντίνα Φλόρ.

Ένα οικογενειακό κειμήλιο της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας  που φόρεσαν επίσης στον γάμο τους τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Οι πρώτοι καλεσμένοι έχουν ξεκινήσει ήδη να καταφτάνουν, με εδικά βαν με αλεξίσφαιρα τζάμια, με τον πρίγκιπα Μιχαήλ του Κέντ να είναι ανάμεσα σ' αυτούς.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι πέρασαν την είσοδο του ναού: 

Ο αδερφός του γαμπρού Νικόλαος με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, η Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Θεοδώρα, η Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της Πάυλο και τα παιδιά τους, η μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και βασίλισσας της Δανίας Βενεδίκτη.

Λίγο μετά τις 17:00 έφτασαν η βασίλισσα Σοφία, συνοδευόμενη από την αδερφή της Ειρήνη, ενώ στην είσοδο τις περίμενε ο Παύλος.

Αμέσως μετά, πάνω στο αμαξίδιο, έφτασε και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Λίγο προτού περάσει την είσοδο του μητροπολιτικού ναού ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με το ιερό ευαγγέλιο στα χέρια πλησίασε τον Κωνσταντίνο προκειμένου να ασπαστεί το ιερό κειμήλιο.

Εντυπώσεις πέρα από τις υπέροχες τουλέτες υψηλών καλεσμένων από Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν κλέψει και τα τέσσερα παρανυφάκια, δύο κορίτσια και δύο αγόρια, ντυμένα στα λευκά. με χρυσές κορδέλες, περασμένες στη μέση τους και μωβ με λευκά λουλούδια στα χέρια τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου.

Οι προσκεκλημένοι, που βρέθηκαν στη Μητρόπολη, είδαν από κοντά τον Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Ήταν μόλις 100.

Για όσους δεν βρέθηκαν μέσα στην εκκλησία όμως, στήθηκε γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.


πηγη