GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο νόμος της Σαρία στα Πατήσια: 17χρονη βιάστηκε από τον πατριό της

Μην ανησυχείτε θα ενσωματωθούν... O νόμος της Σαρία έχει αρχίσει ήδη να εφαρμόζεται στις κατεχόμενες γειτονιές του έκτου δημοτικού διαμε...


Μην ανησυχείτε θα ενσωματωθούν...

O νόμος της Σαρία έχει αρχίσει ήδη να εφαρμόζεται στις κατεχόμενες γειτονιές του έκτου δημοτικού διαμερίσματος των Αθηνών τις οποίες οι μουσουλμάνοι έποικοι που κουβαλούν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, έχουν μετατρέψει σε γκέτο.

Μια 17χρονη αλλοδαπή λοιπόν, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατριό της και στη συγκεκριμένη αποτρόπαια πράξη φέρεται να εμπλέκεται και η μητέρα της.

Όλα αυτά επειδή το κορίτσι δεν ήθελε να παντρευτεί 40χρονο.

Ο 53χρονος άνδρας έκλεισε το κορίτσι σε ένα δωμάτιο, τη χτύπησε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Στην συνέχεια μάλιστα επιχείρησε να την πνίξει και στην εν λόγω ενέργεια συμμετείχε και η ίδια η 47χρονη μητέρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος και η σύζυγος του συνελήφθησαν  ενώ έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του πατριού από την Εισαγγελία Αθηνών.

Ωστόσο παρά την επέμβαση των αρχών το ερώτημα παραμένει: τι θα γίνει αν αυτοί οι άνθρωποι εφαρμόσουν πραγματικά τους δικούς τους νόμους μέσα στα γκέτο τους όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης;

Θα απολαύσουμε κι εμείς άραγε τα αγαθά της «ενσωμάτωσης» όπως τα απολαμβάνουν στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στην Στοκχόλμη και αλλού;

Επίσης να πούμε και αυτό:Τούτοι οι άνθρωποι με αυτές τις συνήθειες είναι αυτοί με τους οποίους οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών έχουν αποφασίσει να λύσουν το δημογραφικό.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο άνοιγμα των εργασιών του  φόρουμ «Η Ελλάδα το 2040» ανέφερε καθαρά πως το δημογραφικό μας πρόβλημα θα λυθεί με την οργανωμένη μετανάστευση.

Το τι ακριβώς εννοεί ο πρωθυπουργός όταν λέει οργανωμένη μετανάστευση το βλέπουμε όλοι και ειδικά οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας.


πηγη