GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

In.gr: «Ανησυχία για τα ποσοστά του κόμματος Κασιδιάρη» - Απαντά και αναλύει ο Ηλίας Κασιδιάρης

Με δέος αντικρίζει τα ποσοστά του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ το άκρως συστημικό in.gr. Παραθέτουμε το σχετικό άρθρο – ανάλυση για να το σ...


Με δέος αντικρίζει τα ποσοστά του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ το άκρως συστημικό in.gr. Παραθέτουμε το σχετικό άρθρο – ανάλυση για να το σχολιάσουμε στη συνέχεια.

«Οι εκ δεξιών κίνδυνοι για τη Δεξιά – Ανησυχεί το ποσοστό του κόμματος του Κασιδιάρη

Οι εκ δεξιών κίνδυνοι για τη Δεξιά | in.gr

"Η σταθερή παρουσία του Κυριάκου Βελόπουλου δείχνει το ίδιο: παρότι η Ελληνική Λύση «παίζει» δυνατά το αντιεμβολιαστικό κίνημα και, πριν από κάποια χρόνια, την ονομασία της "Βόρειας Μακεδονίας", και παρότι σε περιοχές της Θεσσαλονίκης καταγράφεται έως και τρίτο κόμμα, πανελλαδικά κρατιέται στα ίδια επίπεδα, χωρίς να κερδίζει από τη φθορά της κυβέρνησης.

Δικό της μοτίβο έχει και η εξωκοινοβουλευτική δημοσκοπική παρουσία του «Δημιουργία Ξανά», που σε ανώδυνες περιόδους φτάνει στο 2%, όμως «ξεφουσκώνει» όταν ξεκινάει η φάση της πόλωσης. Μεγαλύτερη  ανησυχία προξενεί ένα άλλο νούμερο, το 1,5% του κόμματος που ίδρυσε ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης και πλέον εμφανίζεται όχι σε μία αλλά σε τουλάχιστον τρεις μετρήσεις διαφορετικών εταιρειών.

Ακόμα κι αν η καταγραφή αυτή αποδειχθεί φούσκα, το 1,5% εκεί δείχνει από μόνο του την απόπειρα συσπείρωσης ενός υπερσυντηρητικού ακροατηρίου, το οποίο κατά καιρούς διάφορα πρόσωπα του συγκεκριμένου χώρου θέλησαν να προσεγγίσουν.

Κι αυτό όχι γιατί με το συγκεκριμένο ποσοστό έχει πιθανότητες εισόδου στη Βουλή, αλλά γιατί οι δημοσκόποι γνωρίζουν από την εμπειρία της Χ.Α. ότι σε αυτόν τον χώρο υπάρχει μεγάλο ποσοστό απόκρυψης ψήφου – και η προοπτική της απλής αναλογικής και των διπλών καλπών μπορεί να επιτρέψει ευκολότερα "ακρότητες".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Συγκρατώ μερικές πολύ συγκεκριμένες αλήθειες που προκύπτουν από την παραπάνω ανάλυση, η οποία σκιαγραφεί το φόβο του συστήματος για την άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

  1. Το ποσοστό που καταγράφουν οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι πολύ χαμηλότερο από το πραγματικό ποσοστό μας. Αυτό το γεγονός οφείλεται στην απόλυτη τρομοκρατία που καλλιεργείται με παράνομα μέσα εδώ κι έναν ολόκληρο χρόνο. Όταν ο ιδρυτής του κόμματος βρίσκεται παράνομα στη φυλακή και η πολιτική μας δράση στοχοποιείται με τον πιο αντισυνταγματικό τρόπο είναι λογικό ο ψηφοφόρος να μην δηλώνει την προτίμησή του στο κόμμα μας από το τηλέφωνο της οικίας του. Στην κάλπη, όμως, αλλάζουν τα δεδομένα και εκεί θα δοθεί η καίρια απάντηση στις βρώμικες μεθοδεύσεις του Μητσοτάκη.
  2. Το κόμμα των κηραλοιφών και τα άλλα ασήμαντα αποκόμματα θα σημειώσουν ραγδαία πτώση και αποσυσπείρωση στις εκλογές. Ο Βελόπουλος αποτελεί και επίσημα πλέον δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας. Η επίσκεψη Γεραπετρίτη στο γραφείο του Βελόπουλου στη Βουλή επισφράγισε την είσοδό του στο μαντρί του Μητσοτάκη και αιτιολόγησε την απόλυτη σιωπή του για τις εργολαβίες της ΤΕΡΝΑ. Όπως ακριβώς είχε συμβεί με τον Καρατζαφέρη, που συνέπραξε με την κυβέρνηση Παπαδήμου, έτσι και ο επίγονός του τηλεπωλητής θα εξαφανιστεί σύντομα από το πολιτικό στερέωμα ως βαλβίδα εκτόνωσης μιας χρήσεως.
  3. Η απλή αναλογική και η επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση που πλησιάζουν, ευνοούν το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Την πρώτη Κυριακή με ποσοστό άνω του 3% θα εκλέξουμε ικανό αριθμό Βουλευτών και – το κυριότερο – το κίνημά μας θα γίνει γνωστό σε ολόκληρο το εκλογικό σώμα. Σήμερα εν μέσω απόλυτης συνωμοσίας σιωπής συγκεντρώνουμε υψηλά ποσοστά, παρότι η ίδρυση του κόμματός μας και το κορυφαίο στελεχιακό μας δυναμικό δεν έχουν γίνει γνωστά στο σύνολο των Ελλήνων ψηφοφόρων. Την δεύτερη Κυριακή, όμως, θα γνωρίσουν οι πάντες πώς το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη και τότε θα στοχεύουμε στον διπλασιασμό των εκλογικών μας ποσοστών και στη δημιουργία μίας ευάριθμης και δυναμικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
  4. Το σύστημα ελπίζει πώς η άνοδός μας είναι παροδικό φαινόμενο και θα ξεφουσκώσει. Στην πράξη θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Όσο η κυβέρνηση αποδεικνύει την ανικανότητά της και ταυτόχρονα συνεχίζει να καταδιώκει παράνομα τον πολιτικό μας λόγο, τόσο θα ενισχύεται η αντισυστημική φωνή και η επιρροή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Γίνεται προφανές πώς όλοι οι συστημικοί παράγοντες αντικρίζουν με δέος και έχουν απόλυτη γνώση της ανόδου και της δυναμικής που έχει αποκτήσει το κόμμα μας. Μέχρι πρότινος έκρυβαν με φανατισμό κάθε έκφανση της πολιτικής μας δραστηριότητας. Τώρα αρχίζουν δειλά δειλά να επισημαίνουν την πιθανότητα κοινοβουλευτικής μας εκπροσώπησης. Βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο και όπως είχα προβλέψει η συνωμοσία σιωπής άρχισε να σπάει υπό το βάρος της εντατικής πολιτικής μας δράσης και της αποδοχής των θέσεών μας από το εκλογικό σώμα. Η φωνή μου μέσα από τις καθεστωτικές φυλακές είναι περισσότερο δυνατή από ποτέ. Αγγίζει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που υποστηρίζουν με θέρμη τον αγώνα μας.

Ηλίας Κασιδιάρης

Ιδρυτής Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Φυλακές υψίστης ασφαλείας


.