GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ένα ακόμη πατριωτικό ιστολόγιο φιμώνεται από την Google.

Πάντα τα απολυταρχικά καθεστώτα , πέρα από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, τον χαφιεδισμό αλλά και την τοποθέτηση πρακτόρων που θα κατε...


Πάντα τα απολυταρχικά καθεστώτα, πέρα από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, τον χαφιεδισμό αλλά και την τοποθέτηση πρακτόρων που θα κατευθύνουν (ελεγχόμενα) τις αντιδράσεις,
επεδίωκαν να φιμώνουν κάθε ελεύθερη φωνή και κάθε κάλεσμα αντίστασης.
Ότι διαπιστώνουμε καθημερινά και σήμερα.
Ως Ιερός Λόχος 2012, βιώσαμε ήδη
σωρηδόν μπλοκαρίσματα από το facebook, (δείτε πχ εδώεδώεδώεδώ) αιφνιδιαστικό κλείσιμο του καναλιού μας στο youtube (εδώ) με απώλεια όλων των βίντεο που είχαν ανέβει χωρίς να έχει προηγηθεί καμία απολύτως προειδοποίηση. Το αίτημά μας να μας επιτρέψουν να αποθηκεύσουμε τα δεκάδες βίντεο που είχαμε ανεβάσει, δεν είχε καμία ανταπόκριση. Και φυσικά δεν είμαστε οι μόνοι.

Θυμίζουμε ότι εξίσου αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα «εξαφάνισαν» σε μια στιγμή όλο το περιεχόμενο του ιστολογίου «Αττικά Νέα» (εδώ). Χρόνια δουλειάς, χάθηκαν.
Οι λιγοστές πολυεθνικές εταιρίες που συγκεντρώνουν δεδομένα από τον πληθυσμό σε κάθε γωνιά της γης, δεδομένα που «πουλάνε» είτε για διαφημιστικούς σκοπούς είτε σε μυστικές υπηρεσίες κρατών είτε σε ποιος ξέρει τι φορείς, ελέγχουν πραγματικά τον κόσμο.
Η κατάσταση αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει.
Όπως διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες κατήργησαν πλήθος αναρτήσεων (που αναφέρεται στον κορονοϊό), από το πατριωτικό ιστολόγιο thesecretrealtruth. Τακτικές λογοκρισίας και φίμωσης που θα ζήλευε κι ο Στάλιν .. Κι όμως, λαμβάνουν χώρο καθημερινά, στην κοινωνία της Νέας Τάξης.

 

Παραθέτουμε την είδηση. Παρακαλούμε ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ.
Πρέπει ΟΛΟΙ να μάθουν τι συμβαίνει.

Ιερός Λόχος 2012

Ακολουθεί το δημοσίευμα του ιστολογίου (εδώ):