GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αεροσκάφος από το Ισραήλ έπεσε στην περιοχή της Σάμου - Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες

Τραγωδία από την  πτώση του ελικοφόρου αεροσκάφους τύπου Τσέσνα το οποίο αγνοείτο κοντά στη Σάμο καθώς και όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της Σάμο...

Τραγωδία από την  πτώση του ελικοφόρου αεροσκάφους τύπου Τσέσνα το οποίο αγνοείτο κοντά στη Σάμο καθώς και όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της Σάμου υπάρχουν πληροφορίες για δύο νεκρούς.

Μετά τις πρώτες αναφορές για εξαφάνιση του μονοκινητήριου δόθηκε εντολή για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, με τρία σκάφη να σπεύδουν στην περιοχή Ποτοκάκι στη Σάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος το οποίο προερχόταν από το Ισραήλ, έπεσε σε θαλάσσια περιοχή κοντά Σάμο γύρω στις 20:00 της Δευτέρας.

Ένα αεροσκάφος τύπου Τσέσνα 172 αγνοείται στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος έχει καταπέσει στη θάλασσα  και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των επιβατών του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μικρό αεροσκάφος πραγματοποιούσε μισθωμένη πτήση από το Ισραήλ και αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την προσπάθεια προσέγγισης στο αεροδρόμιο.

Παραμένει άγνωστο έως αυτή την ώρα πόσοι επέβαιναν.



pronews