GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο άνθρωπος των Αμερικανών στο Αφγανιστάν, ο Παπαδόπουλος και ο Ιωαννίδης

Με τέσσερα αυτοκίνητα και ένα ελικόπτερο, γεμάτο μετρητά (για 167 εκατομμύρια δολάρια έγραψαν) την κοπάνησε ο εκλεκτός των Αμερικανών Α...


Με τέσσερα αυτοκίνητα και ένα ελικόπτερο, γεμάτο μετρητά (για 167 εκατομμύρια δολάρια έγραψαν) την κοπάνησε ο εκλεκτός των Αμερικανών Αφγανός πρόεδρος Ασράφ Γάνι, που θα έφερνε την “δημοκρατία” στην χώρα του. Τέτοια υποκείμενα βρίσκουνε σε ολόκληρο τον κόσμο οι ΗΠΑ για να κάνουν την βρώμικη δουλειά τους.

Ανάλογοι είναι και οι αγαπημένοι τους στην Ελλάδα, τους οποίους μάλιστα στρατολογούν από νεαράς ηλικίας. Απαραίτητο “προσόν” για να προχωρήσει κάποιος να μπορούν να τον “κρατάνε”, να έχει ελαττώματα, να είναι διαχειρίσιμος, όπως ο πρόεδρος, ο “δημοκράτης”, του Αφγανιστάν, που έφυγε με ένα ελικόπτερο, φορτωμένο δολάρια.

Άνθρωποι των Αμερικανών μας λένε τα κοράκια και οι εργολάβοι της “δημοκρατίας” της μεταπολιτεύσεως ήταν οι Αξιωματικοί της 21ης Απριλίου. Όμως, ούτε ο Παπαδόπουλος, ούτε ο Ιωαννίδης, ούτε άλλος Αξιωματικός έφυγε με ελικόπτερο γεμάτο δολάρια από την χώρα, όπως ο άνθρωπος των Αμερικανών πρόεδρος του Αφγανιστάν. 


Όχι μόνον δεν έφυγαν, αλλά πέθαναν και στην φυλακή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

.