GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο δημοφιλέστερος πρωθυπουργός της Ελλάδας «οχυρώνει» την Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ

Από «κόσκινο» περνούν αναρτήσεις στα social media Ο κατά τα άλλα δημοφιλέστερος πρωθυπουργός της Ελλάδας με ευρεία αποδοχή Κ.Μητσοτάκης ...


Από «κόσκινο» περνούν αναρτήσεις στα social media

Ο κατά τα άλλα δημοφιλέστερος πρωθυπουργός της Ελλάδας με ευρεία αποδοχή Κ.Μητσοτάκης (κατά τις δημοσκοπήσεις πάντα) ετοιμάζεται στην ΔΕΘ για την «μητέρα των μαχών» με την πόλη να μετατρέπεται σε φρούριο από τον φόβο των μαζικών διαδηλώσεων με κυρίαρχο θέμα την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών αλλά και ζητημάτων όπως την επικείμενη υπερψήφιση των πρωτοκόλλων των Σκοπίων αλλά και της ακρίβειας που έρχεται με την κοινωνία να στενάζει προσπαθώντας να αναρρώσει από τα συνεχή lockdown.

Μάλιστα είναι τέτοια η έκταση του κυβερνητικού φόβου που οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ξεκινήσει να περνούν από «κόσκινο» τα social media και ειδικότερα για την μαζική συμμετοχή όσων αντιτίθενται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Με βάση τον νυν προγραμματισμό, 5.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ περιπολίες θα πραγματοποιούν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της ομάδας «Δράση».

Παράλληλα θα επιστρατευτούν ελικόπτερα drones και παρατηρητές σε ταράτσες.

Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 7 διαφορετικές συγκεντρώσεις-πορείες κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, με τη μία εκ των οποίων να την πραγματοποιούν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ότι η αστυνομία δοκιμάζεται κάθε μέρα.

Πάντως ανέφερε ότι η αστυνομία έχει πάρει όλα τα μέτρα, έχουν γίνει οι συσκέψεις με τους αρμόδιους φορείς και η Έκθεση θα γίνει σε συνθήκες τάξης και ηρεμίας.


pronews.gr