GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αντίσταση στον δεξιόστροφο κομμουνισμό της Νέας Δημοκρατίας

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα, υποψήφια Ανατολικής Αττικής Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ Η ομιλία του πρωθυπουργού Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, κάλλιστα, θα μπο...


Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα,
υποψήφια Ανατολικής Αττικής
Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ομιλία του πρωθυπουργού Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, κάλλιστα, θα μπορούσε να συγκριθεί με το συνέδριο του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας ή της Β. Κορέας. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ένα κοινό χειροκροτητών και στημένες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.
Πέρα όμως από την εξωτερική εμφάνιση, τόσο τα όσα ανακοίνωσε εκεί όσο και η γενικότερη πολιτική της ΝΔ, δείχνουν αυτό που έχει γίνει: ένα νεοκομμουνιστικό κόμμα που θέλει να εφαρμόσει τις επιταγές της Παγκοσμιοποίησης.
Η φτωχοποίηση της κοινωνίας, εξαιτίας των μέτρων για τον covid, αλλά και της γενικότερης πολιτικής της.
Ο πόλεμος ενάντια στη μικρή και μεσαία τάξη, τις επιχειρήσεις που δεν ανήκουν σε καρτέλ πολυεθνικών. Η δημιουργία κοινωνικών ανισοτήτων και μιας κοινωνίας λίγων κατεχόντων.
Οι αποκλεισμοί λόγω του εμβολίου και η απαράδεκτη τιμωρητική εφαρμογή αυτού.
Αυτά και πολλά άλλα είναι τα αποτελέσματα των 2 χρόνων παραμονής της στην εξουσία.
Μαζί με τον δικαιωματισμό, την αθρόα παράδοση της ιθαγένειας σε μετανάστες μέσω εξετάσεων, την υποχωρητικότητα στην Τουρκία και φυσικά τη δέσμευση της τήρησης του ξεπουλήματος της Μακεδονίας.
Αφού λοιπόν οδήγησε και οδηγεί την μικρή επιχείρηση στο κλείσιμο, μετά τα τραγελαφικά μέτρα για την πάταξη της πανδημίας, τώρα, με την ακρίβεια στα βασικά είδη ζωής χτυπά και τον τελευταίο μισθωτό.
Την ίδια ώρα που τα κέρδη των αλυσίδων κατανάλωσης εκτοξεύονται και η μόνη επιτυχία που παρουσιάζει ο κ. Μητσοτάκης είναι η εξαγορά ελληνικών επιχειρήσεων από πολυεθνικές.

Στην Υγεία, οι αναστολές – άρα απολύσεις - των ανεμβολίαστων και το γενικότερο αλαλούμ που αυτές επιφέρουν, οδηγούν τους πολίτες στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό συμβαίνει και στην Παιδεία όπου μετά από μια χρονιά χαμένη εξαιτίας των κλειστών σχολείων, η κυβέρνηση, φέτος, αποφάσισε να αυξήσει τις βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.
Προς δόξα και χαρά των ιδιωτικών ΙΕΚ και Κολλεγίων που θα εκθρέψουν καινούργια στρατιά μεταναστών στο εξωτερικό.
Αλλά ας μην παραπονιόμαστε για όλα.
Η νεολαία θα έχει δωρεάν giga για το διαδίκτυο.
Αρκεί οι γονείς τους να έχουν χρήματα ώστε να πληρώνουν την ΔΕΗ στο σπίτι τους.
Αυτή είναι η ΝΔ, αυτός είναι ο νέο φιλελευθερισμός του Μητσοτάκη.
Που από τον κομμουνισμό διαφέρει μόνο στα λόγια. Ένα σύστημα με πολλούς φτωχούς και εξαρτημένους και με λίγους πλούσιους.
Στον κομμουνισμό αυτοί λέγονται μέλη του κόμματος, στον φιλελευθερισμό λέγονται ημέτεροι επιχειρηματίες, καναλάρχες και golden boys πολυεθνικών.
Μία διεθνιστική πολιτική, στην οποία το νέο προλεταριάτο θα είναι οι εισερχόμενοι μετανάστες, που θα ευχαριστούν αυτούς που τους παρέχουν τα ελάχιστα, και θα αποτελούν μοχλό πίεσης για τους Έλληνες που θα χάνουν τα πάντα.

Σ’ αυτόν τον νέο κομμουνισμό, σ’ αυτήν την πολιτική εξαθλίωσης μόνο με έναν πατριωτικό αγώνα μπορούμε να αντισταθούμε. Αυτόν που προσφέρει και δίνει καθημερινά το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

ellhnes.net