GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εισαγγελική έρευνα για καταγγελία για ψεύτικο εμβολιασμό πολιτικού στο ΑΧΕΠΑ

Πολιτικός φέρεται να πήρε ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού Εντολή για έρευνα καταγγελίας σχετικά με εμβολιασμό πολιτικού προσώπου στο ν...


Πολιτικός φέρεται να πήρε ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού

Εντολή για έρευνα καταγγελίας σχετικά με εμβολιασμό πολιτικού προσώπου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, έπειτα από σχετική καταγγελία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το grtimes, ο εισαγγελέας ζητά να στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της ψεύδους βεβαίωσης και της παράβασης καθήκοντος. Την έρευνα αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός, είχε κάνει καταγγελία σχετικά με τον εν λόγω εμβολιασμό.

Όπως είπε ισχυριστεί, «στις 22 Μαΐου στις 2.15 το μεσημέρι, πολιτικό πρόσωπο ήρθε να εμβολιαστεί στο νοσοκομείο. Πέρασε όλη τη διαδικασία καταγραφής αλλά την ώρα που πήγε να τον εμβολιάσει η νοσοκόμα, ο διοικητής πήρε τη σύριγγα και είπε πως θα τον εμβολιάσει ο ίδιος στο γραφείο του. Δεν ξέρουμε τι έγινε και αν το έκανε, αλλά μετά πήρε κανονικά πιστοποιητικό. Αν είναι έτσι να πάρουμε πιστοποιητικά και όλοι οι υγειονομικοί που δεν εμβολιαζόμαστε» ισχυρίστηκε.

Η διοίκηση του νοσοκομείου αντέδρασε, καλώντας τον κ. Κοροξενό να κάνει καταγγελία και να δώσει ονόματα.


πηγη