GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ανοίγουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στόματα! «ΒΟΜΒΕΣ» από Επιστήμονα - Διευθύντρια του ΕΣΥ για το εμβόλιο! [BINTEO]

Η Αγγελική Τσαντσαρίδου είναι διευθύντρια του ΕΣΥ της χειρουργικής θώρακος με σπουδές στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με έδρα τ...


Η Αγγελική Τσαντσαρίδου είναι διευθύντρια του ΕΣΥ της χειρουργικής θώρακος με σπουδές στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με έδρα το Βinghampton, αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αρνείται να κάνει το εμβόλιο και οι δηλώσεις της ανάβουν φωτιές!

«Από ιατρικής απόψεως το εμβόλιο δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη έγκριση κυκλοφορίας.

Από εδώ και πέρα, θα καταγράφονται όλες οι παρενέργειες του εμβολίου: θρομβώσεις, πνευμονικές εμβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, εμφράγματα, έτσι ώστε να γίνει μία στατιστική ανάλυση και να τεκμηριωθεί και να κυκλοφορήσει βάσει νόμου ότι είναι εγκεκριμένο.

Για παράδειγμα το εμβόλιο της γρίπης έχει πάρει έγκριση κυκλοφορίας και γίνεται μόνο σε όσους θεωρούν ότι θέλουν να το κάνουν!

Το να υποχρεώσεις κάποιον να εμβολιαστεί, είναι καταπάτηση της Δημοκρατίας.

Το εμβόλιο δεν έχει πάρει έγκριση παγκοσμίως. Απλώς κυκλοφόρησε γιατί υπήρχε έκτακτη πανδημία.

Επίσης δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες οι παρενέργειες του εμβολίου. Όσοι θέλουν να εμβολιαστούν εκ του ασφαλούς, πρέπει να περιμένουν να πάρει το εμβόλιο επίσημη έγκριση», τόνισε η γιατρός αποκαλύπτοντας πως αυτή την στιγμή στην κλινική της βρίσκονται και εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι.

«Το εμβόλιο είναι ακόμα υπό μελέτη», συμπλήρωσε, καταγγέλλοντας περιστατικό νεκρού μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου.

«Τώρα θα μιλάμε στα ίσια! Καταγγελίες! Έβαλαν 33χρονη τραυματιοφορέα να κάνει με το ζόρι το εμβόλιο και τώρα δεν ξέρουν καν τι έχει», ανέφερε υγειονομικός που βρισκόταν δίπλα της.

Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ