GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δ.Γάκης: «Αν κοιτάζαμε την ιστορία θα παίρναμε φάρμακα και όχι ατελή εμβόλια - Θα αποφεύγαμε και το lockdown»

Με μια ιστορική αναδρομή ο Δ.Γάκης εκθέτει την κυβέρνηση Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, αναφέρεται στην ιστορί...



Με μια ιστορική αναδρομή ο Δ.Γάκης εκθέτει την κυβέρνηση

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, αναφέρεται στην ιστορία των κορωνοϊό και εκθέτει την κυβέρνηση που πόνταρε όλα τα χρήματα της στα εμβόλια και στο lockdown και αρνήθηκε να φέρει φάρμακα για τον ιό. 

«Είναι δεδομένο ότι εάν είχαμε κοιτάξει προσεκτικά την ιστορία των κορωνοϊών, θα είχαμε εστιάσει, πρωτίστως, στην παραγωγή φαρμάκων και όχι ατελών εμβολίων», γράφει ο Δ.Γάκης και προσθέτει «και το κυριότερο: Θα είχαμε αποφύγει το καταστροφικό lockdown». 

Ενώ καταλήγει αφήνοντας αιχμές για την κυβέρνηση τονίζοντας «λανθασμένος προσανατολισμός ή στοχευμένη ενέργεια; Αυτό το ερωτηματικό με βασανίζει!».

Όσα αναφέρει στην ανάρτηση του

«ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ, ΑΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ…

Οι κορωνοιοί που προκαλούν το 30% του κοινού κρυολογήματος είναι τέσσερεις. Οι δύο ανήκουν στην ομάδα Α και οι δύο που είναι πλησιέστερα προς το SARS-Cov-19, ανήκουν στην ομάδα Β (betta ).

Ο ένας ιός της ομάδος Β, είναι ο NL63. Αυτός μελετήθηκε ως προς την συγγένεια του με τον ιό των νυχτερίδων και υπολογίσθηκε, ότι πέρασε στον άνθρωπο τον 13ο με 15ο αιώνα, λέει ο ιολόγος Ραλφ Μπάριτς του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας.

Το αποτέλεσμα ήταν πιθανότατα επιδημία, συνεχίζει ο καθ. Μπάριτς, δεδομένου ότι και οι δύο ιοί συνδέονται με τον ίδιο κυτταρικό υποδοχέα ACE2 ( όπως και ο σημερινός). Και προκάλεσε , και τότε, σοβαρή ασθένεια στους ηλικιωμένους παρά στους νέους.

Η Ρωσική Επιδημία του Νοεμβρίου του 1889 : Έμοιαζε με γρίπη που ξεκίνησε από την Αγία Πετρούπολη και εξαπλώθηκε σε όλο το κόσμο, πολύ βραδύτερα, φυσικά, από ότι ο σημερινός κορωνοιός, λόγω της βραδύτητος των μέσων μεταφοράς. Πιθανότατα οφείλονταν στον κορωνοιό OC43. Η συμπτωματολογία που αναφέρεται σε καταγραφές ταιριάζει με κορονωιό (ανοσμία, αγευσία, νευρολογική συμπτωματολογία, αγγειακά συμπτώματα κλπ). Δεν ταιριάζει με γρίπη, όπως είχε χαρακτηριστεί τότε .

Η επιδημία είχε τρία κύματα και μετά έγινε ηπιότερη , μέχρι που ο ίος έγινε ένας από του ιούς του κοινού κρυολογήματος που περνούμε σήμερα, λέει ο Marc Van Rast του Πανεπιστημίου του Leuven. Αυτός ο ιός υπολογίζεται ότι αρχικά σκότωσε περίπου 1.000.000 ανθρώπους ( τότε ο πληθυσμός της γης ήταν 1,3 δισεκατομμύρια δηλαδή το 1/6 του σημερινού). Άρα με σημερινές συνθήκες αντιστοιχεί σε 6.000.000 θανάτους. ( Η Covid-19 , μέχρι στιγμής στοίχισε την ζωή σε 4,4 εκατ. ανθρώπους).

Επειδή η Ιστορία Διδάσκει, αντιλαμβάνεστε το στάδιο του κύκλου του ιού που ζούμε σήμερα. (Στην Ελλάδα το πρώτο κύμα δεν ήταν του Μαρτίου του 2020, που ήταν , στην ουσία ελάχιστο, όπως φαίνεται στις καμπύλες κρουσμάτων. Με το lockdown, ουσιαστικά , το σπρώξαμε προς τα πίσω! Ουσιαστικά ζούμε το τρίτο κύμα )

Αντιλαμβάνεστε ότι οδεύουμε προς την μετατροπή του ως ενδημικού ιού, αφού μολύνει ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού. Το αναγνωρίζουν , εξ άλλου, και οι πολιτικοί ηγέτες μεγάλων κρατών! Το λένε , δημόσια και οι «τολμηροί» επιστήμονες, παρά τις λυσσαλέες επιθέσεις που δέχονται.

Τα υπάρχοντα εμβόλια θα παίξουν κάποιο ρόλο, όχι όμως αυτόν που περιμέναμε και ελπίζαμε, δεδομένου ότι δεν σταματούν την μόλυνση και την μετάδοση.

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΙΩΝ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΣΤΙΑΣΤΕΙ , ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ , ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΕΛΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ώστε να κάνουμε ηπιότερη την νόσηση στους ευπαθείς.

Και το κυριότερο: ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ LOCDOWN , που έσπρωξε την επιδημία προς τα πίσω ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ. Την μόλυνση δεν την γλυτώσαμε (δείτε ότι η Κρήτη , που είχε χτυπηθεί λιγότερο τώρα έχει , αναλογικά, μαζικότερη μόλυνση του πληθυσμού). ΔΕΙΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΟΦΗ ΥΠΗΡΞΕ Η ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕ…

Λανθασμένος προσανατολισμός ή στοχευμένη ενέργεια; Αυτό το ερωτηματικό με βασανίζει! ( μην ξεχνάτε την επίμονη άρνηση της Κυβέρνησης να προμηθευτεί τα μονοκλωνικά που με απομακρύνει από την άποψη του λάθους).

Θα επανέλθω στο θέμα…»


πηγη