GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΙΔΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ!

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας ά(χ)ριστος κυβερνήτης μιας παράκτιας πόλης. Είχε ενημερωθεί, ότι τον απέναντι ωκεανό διασχίζουν τεράστ...


Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας ά(χ)ριστος κυβερνήτης μιας παράκτιας πόλης.
Είχε ενημερωθεί, ότι τον απέναντι ωκεανό διασχίζουν τεράστια κύματα, κατά συνέπεια ήταν θέμα χρόνου τουτο το υδάτινο τσουνάμι να χτυπήσει και την πόλη του.
Δυστυχώς, ο κυβερνήτης δεν φρόντισε να χτίσει εγκαίρως ισχυρά οχυρωματικά έργα, ουτως ώστε η μανία των υδάτων να μείνει εκτός των τειχών κι οι κάτοικοι να μείνουν ασφαλείς.
Το τσουνάμι υπερχείλισε τα τείχη με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη πόλη να μετατραπεί σε Βενετία! Κλαυθμός και οδυρμός παντού!
Όπως είναι φυσικό, υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι, που δεν ήξεραν κολύμπι, οι οποίοι κινδύνευαν να πνιγούν.
Και τότε τί νομίζετε, πως έκανε ο εν λόγω...φωστήρας ηγέτης;;
Αντί να... αμολήσει κάθε διαθέσιμο πλωτό μέσο ή να κατασκευάσει άμεσα βάρκες και πλοιάρια για να περισυλλέξουν τους πολίτες, αυτός υπέγραφε συμφωνίες με εργολάβους γειτονικών πόλεων, οι οποίοι θα κατασκεύαζαν υψηλότερα τείχη, ουτως ώστε η συγκεκριμένη πόλη να προστατεύονταν, από το επόμενο... δευτερο κυμα του τσουνάμι, όποτε αυτό εμφανίζονταν!
Όπως είναι λογικό, τα υψηλότερα τείχη ουδόλως παρείχαν περαιτέρω  προστασία για τους κατοίκους, αφού η πόλη είχε ήδη πλημμυρίσει κι ο εχθρός ήταν πλέον intra portas, τουτέστιν εντός των τειχών! 
Αντιθέτως, τα...προσφάτως ανακύψαντα, γιγαντιαία, ανεγερθεντα τείχη, έκαναν περισσότερη ζημιά στον πληθυσμό, αφού λειτουργούσαν, ως εμπόδιο ανυπέρβλητο για όσους πολίτες επιχειρούσαν να εγκαταλείψουν την πόλη και να γλυτώσουν... 

Για όσους δεν κατάλαβαν, (χλωμό το βλέπω) τσουνάμι=Covid 19, πλωτά μέσα=ήδη υπάρχοντα ανιιικά φάρμακα αλλά κι εξειδικευμένα ανιιικά φάρμακα σε ερευνητικό στάδιο όπως μονοκλωνικα αντισώματα, άνθρωποι που δεν ξέρουν κολύμπι=ομάδες υψηλού κινδύνου του πληθυσμού, εργολάβοι... τσιμέντων=Γερμανικές και πολυεθνικές εταιρείες εμβολίων, νεοανεγερθεντα τείχη=τα εμβόλια, η ανάσχεση της φυγής των κατοίκων λόγω των καινούριων γιγαντιαίων τειχών=οι μεταλλάξεις, οι οποίες δημιουργούνται από τον ιό, εξ αιτίας των εμβολιασμών και τέλος ο φωστήρας ηγέτης=;;; Αλήθεια ΠΟΙΟΣ;;
Προφανώς ΚΑΙ τα 300 παράσιτα, τους οποίους πληρώνουμε με το αίμα μας! 

Όσοι ΑΚΟΜΗ δεν κατάλαβαν, κοιμώμενοι τον υπνο του δικαίου, λυπάμαι πολύ, ουδόλως δυναμαι να γίνω πιο κρυστάλλινος... 

Την αμέσως επόμενη φορά, (και τον αμέσως επόμενο καιρό) η χώρα του ιδίου ηγέτη (είναι και τυχερούλης, παναθεματον) χτυπήθηκε από καταστροφικές πυρκαγιές!
Η πύρινη λαίλαπα κατέστρεφε τα πάντα! Δάση, οικίες, περιουσίες, χλωρίδα, πανίδα, ΟΛΑ μετατρέπονταν σε παρανάλωμα του πυρός!
Τα μέσα, που είχε στην διάθεση του για την αντιμετώπιση της φωτιάς ήταν πενιχρά, αφού τα χρήματα των δημοσίων ταμείων αυτός τα διέθετε σε... αυλοκολακες κι ουχί σε ουσιαστικά έργα υποδομών για τον τόπο, παρόλα αυτά μπορούσε, εάν ήθελε, ακόμη και να νοικιάσει μηχανήματα, από άλλες χώρες, ουτως ώστε να βοηθήσουν στην ανάσχεση των πυρκαγιών. 
Αντ' αυτου, ο ΦΥΓΟΜΑΧΟΣ κι ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ηγέτης προτίμησε να εκκενώσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την χώρα, (προφανώς, πιστεύει, ότι οι κάτοικοι της είναι... βόθροι) υιοθετώντας την τακτική της καμμένης γης, αφήνοντας την φωτιά να καίει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Μάλλον μπέρδεψε τις φλόγες με...στρατους κατακτητών, οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν... τοιουτοτρόπως αποτελεσματικά σε προηγούμενες ιστορικές περιόδους!
Εν συνεχεία, πανηγυριζε διότι προστάτευσε, καθώς έλεγε, τις ανθρώπινες ζωές των υπηκόων του, συγγνώμη των συμπολιτών του.
Λησμονούσε (;) όμως, ότι  ανθρώπινη ζωή σημαίνει ελευθερία, ανθρώπινη ζωή σημαίνει περιουσία, (οι κόποι μιας... ζωής) και πρωτίστως, ανθρώπινη ζωή σημαίνει αξιοπρέπεια!
Δίχως αυτά, ο άνθρωπος δεν είναι ΠΟΤΕ ο ίδιος, ή μάλλον ο άνθρωπος δεν είναι καν άνθρωπος! 
Αποκτηνωνεται.. 

Εν τέλει, αφού η φωτιά κατέκαψε κάθε σπιθαμή έκτασης των... πληβείων συμπολιτών του, τελικά την έσβησαν ακριβώς ΕΞΩ από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιουσία, τουτου του ηγέτη!
Το λοιπόν, ερωτώ σας: Πώς νομίζετε, ότι πρέπει να ΔΡΑΣΕΙ ο συγκεκριμένος λαός, απέναντι στον ηγέτη του;; Πώς;;

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ