GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο γιος του Σόρος ζητά από την Ελλάδα να γκρεμίσει τον φράχτη στον Έβρο και να ανοίξει τα σύνορά της στους αλλοδαπούς!

Αφγανοί και μέλη των ΜΚΟ του Σόρος προσγειώθηκαν στα Τίρανα Η ολοκλήρωση του μήκους 40 χλμ. φράχτη στον Έβρο από την Ελλάδα, φαίνεται πω...

Αφγανοί και μέλη των ΜΚΟ του Σόρος προσγειώθηκαν στα Τίρανα

Η ολοκλήρωση του μήκους 40 χλμ. φράχτη στον Έβρο από την Ελλάδα, φαίνεται πως εξόργισε τον γιό του διεθνούς κερδοσκόπου και Ουγγροαμερικανού  Τζορτζ Σόρος, Αλεξάντερ Σόρος.

Έτσι σε ένα twitter που ανέβασε ο γιός του πολυεκατομμυριούχου και κερδοσκόπου άσκησε κριτική στην Ελλάδα γιατί ανεβάζει τείχη και φράχτες, προτε΄νπντας –με πρωτοφανές θράσος – ότι θα έπρεπε να ανοίξει τα σύνορά της και να δεχθεί κάθε αλλοδαπό στο έδαφός της.

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να κατασκευάζει όλο και πιο ψηλά τείχη και να καταφεύγει σε λύσεις πανικού. Θα πρέπει να λάβει ουσιαστικά μέτρα για να βοηθήσει τους πρόσφυγες», ανέφερε ο Α.Σόρος που για αυτόν προφανώς κάθε αλλοδαπός από την κεντρική Ασία  ή την Αφρική είναι πρόσφυγας.

Να σημειωθεί ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο του Έντι Ράμα για την εγκατάσταση Αφγανών στην Αλβανία και δη στη Βόρειο Ήπειρο αφού πάνω από 400 Αφγανοί έχουν ήδη φθάσει στη χώρα.

Πριν από αυτούς όμως  έχουν φτάσει τα στελέχη των ΜΚΟ που δρούσαν στο Αφγανιστάν και συνδέονται με τα ιδρύματα του Τζορτζ Σόρος.

Στην πρώτη κιόλας πτήση Αφγανών που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ρίνας, στα Τίρανα, όπως σημειώνει το έγκυρο himara.gr, που συνδέεται με την ελληνική μειονότητα, βρίσκονταν στελέχη ΜΚΟ που σχετίζονται με τα ιδρύματα του Τζορτζ Σόρος.

Κάτι που αποδεικνύει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είχαν «προτεραιότητα» προκειμένου να μεταβούν στην Αλβανία, γεγονός που οφείλεται στις στενές σχέσεις του πρωθυπουργού Εντι Ράμα με τον γιο Σόρος, ο οποίος πρόσφατα καλούσε την Ελλάδα να δεχτεί κι αυτή Αφγανούς, επικρίνοντας φυσικά την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο.


πηγη