GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βρετανία: Συναγερμός στο Πλίμουθ - Για περιστατικό με «αρκετούς νεκρούς και τραυματίες» μιλά η αστυνομία

Ομάδες των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων αναπτύχθηκαν στο σημείο του επεισοδίου στο Πλίμουθ - Επί τόπου πολλά ασθενοφόρα - Δεν σχετίζετ...



Ομάδες των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων αναπτύχθηκαν στο σημείο του επεισοδίου στο Πλίμουθ - Επί τόπου πολλά ασθενοφόρα - Δεν σχετίζεται με τρομοκρατία αναφέρουν οι πληροφορίες

Περιστατικό με πυροβολισμούς στο Πλίμουθ, στην Αγγλία προκάλεσε πολλά θύματα, μετέδωσε απόψε το δίκτυο SKY NEWS, χωρίς να αναφέρει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.  Ωστόσο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να μεταδώσουν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν σχετίζεται με υπόθεση τρομοκρατίας.

Η υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ έγραψε στο Twitter: «Το περιστατικό στο Πλίμουθ είναι σοκαριστικό και οι σκέψεις μου είναι με τους πληγέντες».



Ο Τζόνι Μέρσερ, τοπικός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος, έγραψε στο Twitter: "Tο περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, ούτε ο ύποπτος έχει τραπεί σε φυγή στο Πλίμουθ".  Σύμφωνα με τον τοπικό βουλευτή το περιστατικό ήταν "σοβαρό και τραγικό".

"Είμαι ενήμερος για ένα σοβαρό και τραγικό περιστατικό που εκτυλίσσεται στο Πλίμουθ. Παρακαλώ υπακούστε σε όλες τις οδηγίες της αστυνομίας", ανέφερε στο Twitter ο Τζόνι Μέρσερ, τοπικός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος.


Λίγο πριν τις 10.00μ.μ.  τοπική ώρα η τοπική αστυνομία αναφέρθηκε σε περιστατικό με πολλούς νεκρούς και τραυματίες.


"Ανταποκρίθηκαμε στο περιστατικό με σημαντικό αριθμό πόρων, συμπεριλαμβανομένων ομάδων αντιμετώπισης επικίνδυνων περιοχών (HART), πολλών ασθενοφόρων, αερο-ασθενοφόρων, πολλών γιατρών και νοσηλευτών", ανακοίνωσε η South Western Ambulance Service, προσθέτοντας ότι θα παράσχει περισσότερη ενημέρωση αργότερα.

Το SKy News ανέφερε ότι από το περιστατικό υπάρχουν πολλοί νεκροί.

Το ίδιο ρεπορτάζ επεσήμανε ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία και θεωρείται ότι το επεισόδιο έχει τεθεί υπό έλεγχο από τις αρχές.

Παράλληλα σε βίντεο από την περιοχή φαίνονται να έχουν προσεγγίσει και ελικόπτερα για τις πρώτες βοήθειες.


 https://www.protothema.gr/