GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΨΥΧΩΣΗΣ

Είτε πρόκειται για τον μύθο της κλιματικής αλλαγής, για τον κορωναϊό, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας: Ο π...



Είτε πρόκειται για τον μύθο της κλιματικής αλλαγής, για τον κορωναϊό, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας:

Ο πραγματικός στόχος των παγκοσμιοποιητών είναι η μετάβαση μας σε μια κατάσταση τυραννικής ψύχωσης που δημιουργεί ολοκληρωτική κυριαρχία.

Ο παγκόσμιος στόχος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης δεν είναι ο παράδεισος που μας υπόσχεται ο Klaus Schwab, ένας από τους ηγέτες της ΝΠΤ, στο πόνημα του «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση». Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum) που διατείνεται με ανθοστόλιστα λόγια ότι η παγκοσμιοποίηση θα εξαφανίσει την ανισότητα και την φτώχεια μεταξύ των ανθρώπων, αποκρύπτει επιμελώς ότι η λέσχη ψυχοπαθών που είναι επικεφαλής ευθύνεται καθοριστικά για την καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας τα δυο τελευταία έτη, σε κλίμακα χειροτέρα από τους δυο παγκόσμιους πολέμους του 20ου αιώνα.
Μας διαβεβαιώνει ως έτερος «άρχων του σκότους» ότι «σε δέκα χρόνια δεν θα έχεις τίποτε και θα χαίρεσαι για αυτό» (Klaus Schwab στο βιβλίο του Covid-19: The Great Reset).

Όμως από που αντλεί ο Klaus Schwab την περίσσια αλαζονεία να ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι που δεν θα έχουν τίποτε θα είναι «ευτυχισμένοι»;
Ποιος η τι του επιτρέπει να μιλά για ένα μέλλον χωρίς ανησυχίες και παραδεισένιο περιβάλλον χωρίς ρύπανση;
Το πρόβλημα είναι ότι πολύ ηλίθιοι, μεταξύ των οποίων και πρωθυπουργοί, πιστεύουν τις υποσχέσεις του.
Όπως πολλοί ηλίθιοι πίστεψαν στην ελπιδοφόρα ιδεολογία του κομμουνισμού ή σε κάποιες θρησκείες. 
Οι περισσότεροι από αυτούς τους ηλίθιους θα ανοίξουν τα μάτια τους όταν είναι πλέον αργά, όταν θα έχουν μπει στο σφαγείο που προορίζεται για αυτούς.

Ο Klaus Schwab δεν κρύβει τα λόγια του, αφού κυριολεκτικά αναφέρει ότι «η φύση χρειάζεται επειγόντως σφαγή».

Αντιγράφουμε από το βιβλίο του:

«Σύντομα θα υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη.
Μπορεί ο πλανήτης να αντέξει την πίεση;
Η Covid-19 και άλλες πανδημίες θα μπορούσαν να είναι η πολυπόθητη σφαγή της φύσης».
Πολυπόθητη σφαγή ή σχεδιασμένη σφαγή θα έπρεπε να αναρωτηθούμε, σφαγή από την λοίμωξη ή σφαγή από τα υποχρεωτικά εμβόλια;

Παρεμπιπτόντως, τι ξέρει ο Schwab για το τι χρειάζεται η φύση;

Ποιος ή τι του δίνει την δυνατότητα να αποφασίζει για το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων;

Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε πραγματικά την λέξη «σφαγή» στο πόνημα του, δείχνει ότι ο τίτλος «άρχων του σκότους» που του αποδίδεται δεν είναι άδικος.
Ο όρος «σφαγή» προέρχεται από την κτηνιατρική και αναφέρεται στην θανάτωση των ζώων.
Είναι προφανές ότι για τους ψυχοπαθείς ηγέτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης δεν είμαστε παρά βοοειδή, τουλάχιστον αυτοί που τους πιστεύουν, θυμίζουμε ότι στο ιερό βιβλίο των Εβραίων Ταλμούδ αναφέρεται για τους μη Εβραίους: «Η συνουσία των μη Εβραίων είναι σαν την συνουσία των ζώων» (Avodah Zarah 22b).

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι στην πραγματικότητα η Σιωνιστική Παγκόσμια Τάξη με τους μουσουλμάνους, χάριν της εφαρμογής του σχεδίου Coudenhove-Kalergi το οποίο στοχεύει αποκλειστικά στην εξόντωση των λευκών μέσω μιας προγραμματισμένης μουσουλμανικής μαζικής μετανάστευσης από Ασία και Αφρική, να είναι το πιο ισχυρό εργαλείο του παγκόσμιου Σιωνισμού.

Δεν τα λέμε εμείς, το λέει ο εβραίος Gerard Menuhin (υιός του περίφημου βιολονίστα Yehudi Menuhin) στο βιβλίο του «Tell the Truth and Shame the Devil» (Λέγοντας την Αλήθεια και Ντροπιάζοντας τον Διάβολο).

Λ. Ιουστινιάνης