GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πενταετή αμυντική και οικονομική συνεργασία υπέγραψαν Τουρκία και Σκόπια!

Ο Χουλουσί Ακάρ τρίβει τα χέρια του με τον επίσημο δορυφόρο της Άγκυρας στα βόρεια σύνορά μας Αναμενόμενη, για όσους εξετάζουν σοβαρά τα...


Ο Χουλουσί Ακάρ τρίβει τα χέρια του με τον επίσημο δορυφόρο της Άγκυρας στα βόρεια σύνορά μας

Αναμενόμενη, για όσους εξετάζουν σοβαρά τα της περιοχής μας, ήταν η πενταετή αμυντική και οικονομική συμφωνία που υπέγραψαν Σκόπια και Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, δηλαδή ο Χουλουσί Ακάρ και η Ράντμιλα Σεκερίνσκα.

Η Τουρκία εδραιώνεται στα Σκόπια: Δωρεά μεταφορέων τεθωρακισμένων και εξοπλισμού

Η συγκεκριμένη συμφωνία, όπως μας ενημερώνει το υπουργείο Άμυνας των Σκοπίων, θα βελτιώσει τις δυνατότητες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας!

Σε ετήσιο επίπεδο η Τουρκία θα δίνει κονδύλια στα Σκόπια για τον εκσυγχρονισμό των δυνατοτήτων των ενόπλων δυνάμεων της και την ενίσχυση της μαχητικής τους ετοιμότητας.

«Η Βόρεια Μακεδονία και η Τουρκία δεν είναι μόνον στρατηγικοί εταίροι αλλά και φίλοι με υψηλό σεβασμό μεταξύ τους και συνεργάζονται στενά επί τρεις δεκαετίες δίχως καμία απολύτως κηλίδα στις σχέσεις τους» δήλωσε η υπουργός Άυμνας των Σκοπίων Ράντμιλα Σεκερίνσκα.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο ο Χουλουσί Ακάρ που τρίβει τα χέρια του με τον επίσημο δορυφόρο της Άγκυρας στα βόρεια σύνορά μας, εξέφρασε την ικανοποίησή του!


newsbreak.gr