GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σκληρή απάντηση Κασιδιάρη στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ

Η δυναμική παρουσία του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στην πολιτική ζωή της χώρας έχει προκαλέσει τον φθόνο και το μένος των αντεθνικών δυνάμ...


Η δυναμική παρουσία του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στην πολιτική ζωή της χώρας έχει προκαλέσει τον φθόνο και το μένος των αντεθνικών δυνάμεων από την Νέα Δημοκρατία έως τον ΣΥΡΙΖΑ.

Νόμιζαν πως με την παράνομη φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη θα έπαυε να υπάρχει εθνική αντίσταση στην Ελλάδα. Έκαναν μέγα λάθος!

Οι προσφορές αλληλεγγύης του κόμματός μας προς τους πυρόπληκτους και τους άνδρες της Πυροσβεστικής, αντιμετωπίστηκαν με ένα απαράδεκτο κύμα λάσπης και συκοφαντιών από συστημικά Μέσα Ενημέρωσης. Πρώτη και καλύτερη η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ που σε προκλητικό της δημοσίευμα, μας υβρίζει ως «ναζί» και συνδέει εντέχνως και με απαράδεκτο τρόπο την παρουσία εθελοντών μας στα μέτωπα των πυρκαγιών με επεισόδια εις βάρος τηλεοπτικού συνεργείου. Σ’ αυτές τις άθλιες συκοφαντίες απάντησε άμεσα με επιστολή ο ιδρυτής του κόμματός μας, Ηλίας Κασιδιάρης. Ακολουθεί ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος με το υβριστικό δημοσίευμα της «Αυγής» και αμέσως μετά η σκληρή απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη.

Επίθεση σε δημοσιογράφους / Μαρτυρία ρεπόρτερ του OPEN δείχνει ακροδεξιούς - Οπαδοί του Κασιδιάρη βολτάρουν στα καμμένα | Αυγή (avgi.gr)

Απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη, ιδρυτή του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, σε συκοφαντικό δημοσίευμα της «Αυγής»

Το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ με την εθελοντική προσφορά αρκετών μελών του, στάθηκε από την πρώτη στιγμή έμπρακτα στο πλευρό των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, διένειμε είδη πρώτης ανάγκης και συνέβαλε στην αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας, σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τα λοιπά κόμματα που ασχολήθηκαν μόνο με την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.

Η προσπάθεια της «Αυγής» να συκοφαντήσει το κόμμα μας, μέσω των ψευδών αναφορών σε «ναζί», είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Όπως τονίσαμε σε προηγούμενο εξώδικό μας οι χαρακτηρισμοί «ναζιστές» και «ναζιστικό κόμμα» συνιστούν άμεση προσβολή τόσο της δικής μου προσωπικότητας, όσο και αυτής των στελεχών μας και συκοφάντηση του κομματικού οργανισμού του οποίου τυγχάνω ιδρυτής. Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμα φορά την απαίτησή μας να ανακληθούν αμέσως οι εν λόγω υβριστικοί χαρακτηρισμοί.

Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, ο αρθρογράφος σας υπερέβη τα εσκαμμένα, καθώς σε άρθρο σχετικό με επίθεση εις βάρος τηλεοπτικού συνεργείου αναφέρθηκε τεχνηέντως και σκοπίμως στο κόμμα μας, επιχειρώντας να συνδέσει υπαινικτικά την παράταξή μας με το εν λόγω περιστατικό. Όμως, ο αρθρογράφος σας παραλείπει να αναφέρει ότι το κόμμα μας δεν έχει την παραμικρή σχέση με το συγκεκριμένο επεισόδιο, το οποίο άλλωστε καταδικάζει ρητά και ξεκάθαρα. Επίσης, παραλείπει να διευκρινίσει ότι η παρουσία μελών του κόμματός μας στα μέτωπα των πυρκαγιών προκειμένου να διανείμουν είδη πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους συμπολίτες μας και σε πυροσβέστες, δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον τόπο και χρόνο του εν λόγω συμβάντος. Επιπλέον, αναφέρει αναληθώς ότι το κόμμα μας συμμετέχει σε συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων, ενώ το αληθές είναι ότι συμμετέχουμε σε συγκεντρώσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Τονίζω ότι η προσήλωσή μας στη νομιμότητα, η απόρριψη κάθε ξενόφερτου ιδεολογήματος και πρωτίστως το κοινωνικό μας έργο και η εθελοντική μας προσφορά στο πλευρό των Ελλήνων αποτελούν θεμέλια της πολιτικής δράσης του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκεται στο εθνικό έγκλημα στο Μάτι, τη Νέα Δημοκρατία που άφησε τη μισή Ελλάδα να καεί με μηδέν μποφόρ, το κόμμα μας δίνει το παρών με ανιδιοτέλεια, όπου το απαιτούν οι καιροί και όπου υπάρχει η ανάγκη στήριξης του Ελληνισμού.

Μετά ταύτα, είναι σαφές ότι σκοπός του εν λόγω δημοσιεύματος ήταν να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις στηριγμένες σε ψεύδη, ανακρίβειες και αβάσιμους συσχετισμούς και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Για τους λόγους αυτούς ζητώ: α) τη δημοσίευση της απαντήσεώς μας στην ιστοσελίδα σας, σε αντίστοιχη θέση προβολής και για ίσο χρόνο με το προσβλητικό δημοσίευμα και β) να ανακληθούν ρητά κατά τα ως άνω οι ψευδείς και προσβλητικοί ισχυρισμοί που διαλαμβάνονται στο επίμαχο δημοσίευμα και να ανασκευαστούν τα αποσπάσματα που προσβάλλουν τόσο τη δική μου τιμή και υπόληψη, όσο και την φήμη και το όνομα του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Ηλίας Κασιδιάρης,

Ιδρυτής εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ


.