GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του Ίωνος Δραγούμη

Το Σάββατο 31 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στην προτομή του Ίωνος Δραγούμη (έναντι Βασιλικού Θεάτρου) στην Θεσσαλονίκη, η εκδήλωση μνήμης κ...


Το Σάββατο 31 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στην προτομή του Ίωνος Δραγούμη (έναντι Βασιλικού Θεάτρου) στην Θεσσαλονίκη, η εκδήλωση μνήμης και τιμής που διοργανώνει κάθε χρόνο την ημέρα της άνανδρης δολοφονίας του, η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και Τιμής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των συλλογικοτήτων.

Ακολούθησαν απαγγελία από τα αποσπάσματα των Απάντων του Ίωνος Δραγούμη και η ομιλία του εκδότη και συγγραφέα Αλέξανδρου Καρρά για την προσωπικότητα και την δράση του Ίωνα Δραγούμη. 

Έγινε κατάθεση στεφάνου και η τελετή έληξε με ενός λεπτού σιγή και τον Εθνικό μας Ύμνο που έψαλαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Η συμμετοχή αντιπροσωπείας από το κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν αναμφισβήτητα πολυπληθής, και συνεπής σε αυτό το ραντεβού με την Ιστορία.

Σε μια εποχή που η Δικαιοσύνη, η Κυβέρνηση και οι ανεύθυνοι του συστήματος συνεχίζουν να ποδοπατούν προσωπικότητες και να φυλακίζουν την αλήθεια.

Η παρουσία του Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ  σε κάθε εθνικού περιεχομένου εκδήλωση θα συνεχιστεί αδιάλειπτα.

Η φετινή εκδήλωση μάλιστα, είχε ιδιαίτερη βαρύτητα δεδομένου ότι συνεχίζεται η εφαρμογή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών παρά την αλλαγή της κυβερνήσεως και τις συνεχείς παραβιάσεις της από πλευράς των Σκοπίων.


ellhnes.net