GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αφγανιστάν: Μία υπόθεση, που μας αφορά

Φεύγουν οι Αμερικανοί από το Αφγανιστάν, το οποίο αφήνουν στο έλεος των Ταλιμπάν. Διαδήλωση έκαναν έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Καμ...


Φεύγουν οι Αμερικανοί από το Αφγανιστάν, το οποίο αφήνουν στο έλεος των Ταλιμπάν.

Διαδήλωση έκαναν έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Καμπούλ εκατοντάδες συνεργάτες τους (διερμηνείς, υπάλληλοι κλπ.), οι οποίοι εύλογα φοβούνται ότι μετά την αποχώρηση των Αμερικανικών στρατευμάτων τους περιμένει το μαχαίρι των Ταλιμπάν.

Τα ίδια έκαναν οι ΗΠΑ και στο Βιετνάμ και στο Ιράκ και όπου πήγανε. Και μη ξεχνάμε ότι εγκατέλειψαν στα νύχια του Στάλιν την Πολωνία μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όσοι είχαν καταταγεί στα κυβερνητικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν λιποτακτούν κατά χιλιάδες και άλλοι επιστρέφουν στα χωριά τους και άλλοι προσπαθούν να εγκαταλείψουν την χώρα και αυτό μας αφορά… Αφορά την Ελλάδα γιατί στην Ευρώπη (μέσω Ελλάδος) θέλουν να πάνε οι περισσότεροι. 

Οι Αμερικανοί φεύγουν και ποιους θα αφήσουν στο πόδι τους να φρουρούν τα αεροδρόμια της Καμπούλ; Μα τους Τούρκους, που είναι… εχθροί (!) του Τζο Μπάιντεν σύμφωνα με τα πληρωμένα παπαγαλάκια της πρεσβείας, που ψευδολογούν σε φυλλάδες και κανάλια.

Και έτσι οι Τούρκοι θα αναλάβουν εργολαβικά την υπόθεση διαφυγή-λαθρομετανάστες και θα τους οδηγήσουν με το αζημίωτο στις ακτές του Αιγαίου.

Οι Αμερικάνοι φεύγουν από το Αφγανιστάν, που τους κόστισε η εκστρατεία εναντίον του 820 δισ. δολλάρια! 

Ποιος κέρδισε αλήθεια από αυτό το τεράστιο ποσόν;  

Όχι βέβαια οι στρατιώτες… Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση του Πενταγώνου των ΗΠΑ έχασαν την ζωή τους στο Αφγανιστάν 2.400 στρατιώτες και… 3.800(!) αμερικανοί πολίτες!

Σκοτώθηκαν δηλαδή περισσότεροι πολίτες από στρατιώτες!

Τι ήταν αυτοί οι “πολίτες”; Ήταν λογιστές, υπάλληλοι, εμπορικοί αντιπρόσωποι;

ΟΧΙ βέβαια!

Ήταν μισθοφόροι πολεμιστές!

Αυτή είναι η Αμερική η χώρα της “δημοκρατίας”…

Όσο για τους Ταλιμπάν, ίσως δεν τελειώσαμε.

Το πιο πιθανό είναι να έχουν συμφωνία με τις ΗΠΑ και να στραφούν κατά της Ρωσίας  δημιουργώντας αποσταθεροποίηση στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, που έχουν μουσουλμανικό πληθυσμό! 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021


.