GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έσπειρε διχασμό, θερίζει θύελλες η κυβέρνηση: Νέα μεγάλη συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών την Κυριακή

Το καζάνι της κοινωνικής αγανάκτησης είναι έτοιμο να πετάξει το καπάκι με απρόβλεπτες συνέπειες Επειδή νόμος της φύσης είναι το “δράση-α...


Το καζάνι της κοινωνικής αγανάκτησης είναι έτοιμο να πετάξει το καπάκι με απρόβλεπτες συνέπειες

Επειδή νόμος της φύσης είναι το “δράση-αντίδραση” επόμενο ήταν μετά την διχαστική πολιτική της κυβέρνησης και τον εκβιασμό των μη εμβολιασμένων οι θιγόμενοι να περάσουν στην αντεπίθεση.

Και η αντίδραση θα είναι πολυεπίπεδη. Χθες είδαμε την ΠΟΕΔΗΝ, αντιδράσεις έχουμε και από τις Ενώσεις Στρατιωτικών που λένε "Όχι στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών”

Και επιστρέφουν και οι διαδηλώσεις!

Πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνεται στο Σύνταγμα την Κυριακή 29/8 και ώρα 6.30 μ.μ. κατά των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και αναμένεται να ζήσουμε πάλι στιγμές όπως στα τέλη Ιουλίου...

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η κυβέρνηση με την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους Υγειονομικούς άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου!

Αυτονόητα μέχρι πρότινος δικαιώματα και ελευθερίες καταπατούνται βάναυσα και απροκάλυπτα ενώ οι θεσμικοί θεματοφύλακες των συμφερόντων της κοινωνίας κωφεύουν και σιωπούν ένοχα!

Το εκβιαστικό δίλημμα που θέτουν είναι: Το μπράτσο σας ή το ψωμί σας!!!

Πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνον η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ απέναντι στο τέρας του φασισμού που σταδιακά αποκαλύπτεται!

Αν καταρρεύσει το μέτωπο των αγωνιζόμενων Υγειονομικών τη σειρά θα λάβουν πολλές άλλες επαγγελματικές κατηγορίες (σώματα ασφαλείας, ένοπλες δυνάμεις, εκπαιδευτικοί, κ.λπ.) ενώ οι αδίστακτοι νόες τους έχουν σκεφτεί μέχρι και την επιβολή του εμβολίου στα παιδιά μας!

Κανείς δεν περισσεύει σε τούτο τον αγώνα!

Πρόκειται για αγώνα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, αγαθό και αξία που υπερτερεί κάθε άλλου βάσει της Ιστορίας του Τόπου μας!

Γι’ αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ να συγκεντρωθεί ειρηνικά στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 και ώρα 6:30 μμ!

Απευθύνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ προς κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο που θέλει να κάνει πράξη τον Εθνικό μας Ύμνο, τον «Ύμνο εις την Ελευθερίαν», 200 χρόνια από την Εθνική μας Παλλιγγενεσία!

Όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ οφείλουμε να δώσουμε αυτόν τον ΑΓΩΝΑ κυρίως για τα παιδιά μας και το μέλλον αυτού του τόπου!

Το ΔΙΚΙΟ είναι μαζί μας. Άρα και η ΝΙΚΗ!”

Προκλητικών δηλώσεων συνέχεια!

Στο μεταξύ η κυβέρνηση συνεχίζει να είναι προκλητική και να θέλει να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο!

"Δεν επιδιώκουμε διχασμούς. Δεν βάζουμε απέναντι κανέναν. Δεν διαχωρίζουμε τους πολίτες. Δωρεάν εμβόλια σε όλους παρέχουμε. Όποιο επιθυμεί ο καθένας. Από αυτά με τα οποία έχουν εμβολιαστεί 4,9 δισ. άνθρωποι στον κόσμο. Από την άλλη όμως θα ήταν και ανεύθυνο από την πλευρά μας να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια" τόνισε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Η επιστήμη μας έδωσε τα όπλα που χρειαζόμαστε. Θα ήταν τεράστιο λάθος εκ μέρους μας να συνεχίσουμε με την τακτική των οριζόντιων περιορισμών, από τη στιγμή που η πλειοψηφία της κοινωνίας υψώνει ασπίδα ανοσίας μέσω του εμβολιασμού» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μόνο που η κυβέρνηση αδυνατεί να πείσει... Και με κάθε ευκαιρία ρίχνει λάδι στην φωτιά όπως οι δηλώσεις Βορίδη πως «Υπάρχουν σκέψεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Δημόσιο»

Δικαστική απόφαση

Στο μεταξύ η πίεση συνεχίζεται και σε διεθνές επίπεδο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), απορρίφθηκε, προσφυγή 660 επαγγελματιών και εθελοντών πυροσβεστών, εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Γαλλία κατά της Covid-19.

“Το δικαστήριο κρίνει ότι τα αιτήματα αυτά βρίσκονται εκτός του πεδίου εφαρμογής του άρθρου 39 του κανονισμού του”, το οποίο επιτρέπει την προσφυγή σε αυτό βάσει μιας επείγουσας διαδικασίας όταν οι ενάγοντες εκτίθενται σε “πραγματικό κίνδυνο ανεπανόρθωτων βλαβών”, σημειώνεται στο κείμενο της απορριπτικής απόφασης.

Οι πυροσβέστες είχαν επικαλεστεί τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με το “δικαίωμα στη ζωή” και το “δικαίωμα στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής”, ζητώντας να “ανασταλεί η υποχρέωση εμβολιασμού”, η οποία προβλέπεται στο νόμο της 5ης Αυγούστου του 2021, σχετικά με την υγειονομική κρίση και να ανασταλεί επίσης η ισχύς “των διατάξεων που προβλέπουν την απαγόρευση άσκησης των δραστηριοτήτων τους”, για όσους δεν θα έχουν “εκπληρώσει την υποχρέωση εμβολιασμού”, όπως και τη “διακοπή της καταβολής του μισθού τους”.

Η απόφαση του ΕΔΔΑ, η οποία ελήφθη από σώμα 7 δικαστών, δεν προδικάζει ωστόσο “μεταγενέστερες αποφάσεις του, όσον αφορά το αποδεκτό ή το βάσιμο των εν λόγω υποθέσεων”, διευκρινίζεται από το δικαστήριο.

πηγη