GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΈΚΤΑΚΤΟ - Έχασε την ζωή του εθελοντής πυροσβέστης

Ο άτυχος 40χρονος, κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι Έχ...


Ο άτυχος 40χρονος, κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι

Έχασε τη ζωή του άνδρας περίπου 40 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο, ενώ βρισκόταν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία η οποία πλήττεται από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική.

Ο άνδρας οδηγούσε μοτοσικλέτα, όταν γλίστρησε σε νερά που είχαν ρίξει τα πυροσβεστικά οχήματα, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Πυροσβέστες που βρίσκονταν στο σημείο προχώρησαν σε πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ.

Στη συνέχεια, έγινε αγώνας δρόμου για την αναζήτηση ασθενοφόρου και τη μεταφορά του άνδρα από την Ιπποκράτειο Πολιτεία στο ΚΑΤ, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, μάλιστα, ο άτυχος άνδρας φέρεται να ήταν εθελοντής πυροσβέστης ο οποίος είχε βρεθεί στο σημείο για συνδράμει στην κατάσβεση.

Στο μεταξύ, η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή παραμένει πολύ δύσκολη, ενώ από χθες έχει δοθεί εντολή από την Πολιτική Προστασία και για την εκκένωση της Ιπποκρατείου. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες στην Αττική, κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ενώ υπάρχει, πλέον, μόνιμο μέτωπο από την απέναντι πλευρά της εθνικής οδού, που καίει κυρίως χαμηλή βλάστηση και λίγα δέντρα, με ισχυρές δυνάμεις να προσπαθούν να εμποδίσουν τη φωτιά να πάρει διαστάσεις και να απειλήσει το Καπανδρίτι.


ΠΗΓΗ