GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι Πραιτωριανοί του υπαλλήλου της ΕΛΙΤ Μακρόν απαγορεύουν από οικογένεια την είσοδο σε σούπερ μάρκετ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα απίστευτο βίντεο από την πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι, καθώς απαγόρευσαν την είσοδο σε κατάστημα ...



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα απίστευτο βίντεο από την πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι, καθώς απαγόρευσαν την είσοδο σε κατάστημα σε μια οικογένεια με καρότσι σούπερ μάρκετ, επειδή δεν είχε πιστοποιητικό COVID-19. 

Η κυβέρνηση του Εμάνουελ Μακρόν έχει κάνει, από τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, υποχρεωτική την επίδειξη του πιστοποιητικού COVID-19 για να μπει κάποιος σε ένα εμπορικό κέντρο, κάτι που έχει ως σκοπό να αυξηθεί η πίεση προς τους ανεμβολίαστους. Να θυμίσουμε πως παρόμοια μέτρα εξετάζονται και στη χώρα μας. 

Η απαίτηση για πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ ισχύει για όλα τα εμπορικά κέντρα με εμβαδόν άνω των 20.000 τετραγωνικών μέτρων, σε περιοχές, όπου ο δείκτης επίπτωσης COVID-19 είναι υψηλότερος των 200 κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους την εβδομάδα.

Το μέτρο θα επηρεάσει τα εμπορικά κέντρα στο νότιο τμήμα της χώρας, που καταγράφει υψηλότερο δείκτη επίπτωσης, αλλά θα εφαρμοστεί επίσης σε εμπορικά κέντρα στο Παρίσι, μεταξύ άλλων στα καταστήματα που είναι πόλοι έλξης των τουριστών Galeries Lafayette και Printemps.

Ωστόσο, το παρακάτω βίντεο στην Γαλλία, δείχνουν πολίτες με καρότσια σούπερ μάρκετ να μην μπορούν να εισέλθουν στον χώρο και να διαμαρτύρονται φωνάζοντας «ελευθερία»!

Δυνάμεις ασφαλείας εμποδίζουν την είσοδο!

Οι φρουροί αρχίζουν να σπρώχνουν μια γυναίκα και η ένταση κορυφώνεται.

Πρόκειται για σούπερ μάρκετ σε εμπορικό κέντρο; Για μεγάλο σουπερμάρκετ; Για αλυσίδα; Άγνωστο! Παρόλα αυτά οι εικόνες αυτές μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές, καθώς απαγορεύεται επί της ουσίας σε μια οικογένεια να πάρει τα απαραίτητα τρόφιμα για την επιβίωση της.


πηγη