GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αυτή είναι η απάντηση του Λ.Αυγενάκη για τον Θ.Ιακωβίδη: «Οι ομοσπονδίες φταίνε όχι εγώ»!

Μετά όσα συγκλονιστικά είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης το πρωί σχετικά με τις τρομερές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τόσο αυτός όσο και πολλοί άλλοι ...



Μετά όσα συγκλονιστικά είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης το πρωί σχετικά με τις τρομερές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τόσο αυτός όσο και πολλοί άλλοι αθλητές αλλά και την έκταση που πήρε το ζήτημα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το θέμα αλλά κατά την προσφιλή για την κυβέρνηση λειτουργία προσπάθησε να τα ρίξει στους... άλλους (ομοσπονδία) - Κάτι όπως με τα εμβόλια όπου όλα τα κάνει καλά η κυβέρνηση αλλά φταίνε αυτοί που δεν θέλουν να εμβολιαστούν!

Έτσι ο κ. Αυγενάκης έσπευσε να βγει κατόπιν εορτής στην ΕΡΤ κι εκεί πέταξε την «καυτή πατάτα» αλλού: «Θέλω να διευκρινίσω ότι η προετοιμασία των αθλητών είναι εξ ολοκλήρου ευθύνη των εθνικών αθλητικών ομοσπονδιών (σ.σ. που υπάγονται άραγε οι ομοσπονδίες…) και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ωστόσο η συνεργασία μας είναι στενή και θα παραμείνει στενή.

Επιτρέψτε μου όμως να πω ότι τα προβλήματα στον ελληνικό αθλητισμό είναι πάρα πολλά και γι’ αυτό η αθλητική μεταρρύθμιση (σ.σ. μάλλον… απορρύθμιση) θα συνεχιστεί πιο έντονη με μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στην ελληνική αθλητική οικογένεια».

Μάλιστα δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον Έλληνα αρσιβαρίστα και του ζήτησε να ξανασκεφτεί την απόφασή του να αποχωρήσει από το άθλημα και πως θα συναντηθούν επί ελληνικού εδάφους:

«Εκτός από τα δάκρυα χαράς όπως αυτά του Στέφανου Ντούσκου, που μας έκαναν όλους υπερήφανους, έχουμε αυτά της λύπης και της απογοήτευσης, όπως αυτά που αγαπητού Θοδωρή Ιακωβίδη.

Επικοινώνησα άμεσα μαζί του όπως μίλησα και με τον Πύρρο Δήμα.

Συμφωνήσαμε με τον Θοδωρή να ξανασκεφθεί δεύτερη και τρίτη φορά την απόφασή του να διακόψει, να σταματήσει τον αθλητισμό.

Συμφωνήσαμε να βρεθούμε ξανά, να βρεθούμε από κοντά αμέσως μετά την επιστροφή του και να δούμε όλες τις παραμέτρους.

Και να δούμε και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλες τις δυσκολίες».


πηγη