GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο - 17χρονη καταγγέλει ότι την βίασε στο σπίτι του!

Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψη σε βάρος του και λίγο αργότερα ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγ...

Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψη σε βάρος του και λίγο αργότερα ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Χειροπέδες στον γνωστό Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Σεμέδο πέρασαν οι Αρχές, μετά από καταγγελία για βιασμό που κατέθεσε σε βάρος του μια 17χρονη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 17χρονη κατήγγειλε ότι βρίσκονταν με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού σε μπαρ στον Ωρωπό. Αφού ήπιαν, ο Σεμέδο ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, την πήγε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα, όπου και τη βίασε, σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού.

Σημειώνεται ότι η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψη σε βάρος του και λίγο αργότερα ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


πηγη