GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γ.Καραϊβάζ: Σφίγγει ο κλοιός για τους δολοφόνους - Αισιόδοξοι στην ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει πληροφορίες για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αλλά αναζητά συνέχεια αποδεικτικά στοιχεία μ...


Η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει πληροφορίες για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αλλά αναζητά συνέχεια αποδεικτικά στοιχεία μέσα από κάμερες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την μηχανή των δραστών

Σε βασική προτεραιότητα για την ελληνική αστυνομία εξελίσσεται πλέον η εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη της εφημερίδας «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA, στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν στο «Βήμα της Κυριακής» ότι «παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας για την εξιχνίαση της δολοφονίας».

Η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει πληροφορίες για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αλλά αναζητά συνέχεια αποδεικτικά στοιχεία μέσα από κάμερες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την μηχανή των δραστών.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι έχει συσταθεί ειδική μονάδα κρούσης από διάφορες υπηρεσίες για να συγκεντρωθούν στοιχεία για νονούς της νύχτας σε σχέση με λαθρεμπόριο, συμβόλαια θανάτου, ύποπτες επενδύσεις, αχυράνθρωπους.


πηγη