GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Άβατο οι κλειστοί χώροι στην εστίαση για τους ανεμβολίαστους: Ακολουθούν στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Μόνο σε εμβολιασμένους θα επιτρέπεται η είσοδος σε κλειστούς χώρους εστίασης Η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει οριστικό «λουκέτο» στην εστί...



Μόνο σε εμβολιασμένους θα επιτρέπεται η είσοδος σε κλειστούς χώρους εστίασης

Η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει οριστικό «λουκέτο» στην εστίαση, μετά την σφοδρή αντίδραση των καταστηματαρχών, καθώς κάνει άβατο για τους ανεμβολίαστους τους εσωτερικούς χώρους εστίασης. 

Έτσι αφού δεν της βγήκε ο διαχωρισμός σε μεικτούς και αμιγείς χώρους, αφού μόλις το 6% των χώρων εστίασης θα λειτουργούσε ως «covid-free», αποφάσισε να απαγορεύσει πλήρως την είσοδο σε μη εμβολιασμένους στους κλειστούς χώρους εστίασης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες  στα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν περιλαμβάνεται οι κλειστοί χώροι σε εστίαση και μπαρ να λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους. 

Έτσι η κυβέρνηση μετά τα γήπεδα απαγορεύει την είσοδο και σε κλειστούς χώρους εστίασης στους μη εμβολιασμένους, όλο αυτό... στο όνομα της Δημόσιας Υγείας.

Μέτρα παρόμοια με αυτά που έπαιρνε ο Χίλτερ πριν από 80 περίπου χρόνια όταν απαγόρευε στους Εβραίους την είσοδο σε αρκετούς χώρους.

Τη συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι αρκετά καλά, καθώς τους έβαλε «για το καλό τους» σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. 

Βέβαια το πως θα εφαρμοστούν στην πράξη αυτά τα μέτρα είναι άγνωστο, αν και η κυβέρνηση έχει φροντίσει τις τελευταίες ώρες να ανακοινώσει πως θα κλείνει με την πρώτη παράβαση τα καταστήματα, πως θα επιβάλει «τσουχτερά» πρόστιμα και πως θα επιστρατεύσει μέχρι και τα social media. 

Επίσης θεωρείται σχεδόν βέβαιη η πλήρης και ολική επαναφορά της μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους και για όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, όπως ίσχυε και πριν από δύο εβδομάδες.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την Πέμπτη


pronews.gr