GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η απόλυτη έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Δελτίο Τύπου Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Από το Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο ...


Δελτίο Τύπου

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Από το Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:  

Η απόλυτη έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ανεδείχθη για ακόμα μια φορά δια στόματος της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Την ίδια στιγμή που οι Ελληνικές πόλεις μαστίζονται από την βαριά εγκληματικότητα, ολόκληρές γειτονιές έχουν μετατραπεί σε γκέτο και συνεχώς αυξανόμενες συμμορίες λαθρομεταναστών κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα εντός της επικράτειάς σπέρνοντας τον τρόμο, η κυρία Πελώνη επέλεξε να μιλήσει για «αποτελεσματικότητα των διωκτικών αρχών»!

Όμως, η κυβερνητική παράνοια δεν περιορίζεται στον χλευασμό των Ελλήνων που υποφέρουν.

Στην ίδια ανακοίνωση, με την οποία η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται εκ νέου η πολιτική φύση των διώξεων εναντίων στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής, γίνεται επίκληση στο «Κράτος Δίκαιου» αναδεικνύοντας την διεστραμμένη αντίληψη περί Δικαιοσύνης των νεοφιλελεύθερων. 

Παρά τα όσα θα ήθελαν να ισχύουν από κοινού οι πολιτικάντηδες του «δημοκρατικού τόξου», το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής συνεχίζει την αγωνιστική του πορεία με κάθε μέσο, με όλο και περισσότερους νέους στις τάξεις του, όπως απέδειξαν οι πρόσφατες κινητοποιήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και αλλού.


Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή