GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος. Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν»

Να δούμε το Σάββατο θα δείξουν τον αγώνα ή θα τους φταίνε κάποιοι άλλοι στην ΕΡΤ; Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του στον...




Να δούμε το Σάββατο θα δείξουν τον αγώνα ή θα τους φταίνε κάποιοι άλλοι στην ΕΡΤ;

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του στον τελικό αλλά και το απίστευτο περιστατικό της ΕΡΤ που μια δουλειά είχε να κάνει εν μέσω καλοκαιριού να δείξει ζωντανά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ειδικότερα όταν συμμετάσχουν Έλληνες αθλητές (πόσο μάλλον για αθλητές όπως ο Λ.Πετρούνιας που διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και το χρυσό μετάλλιο).

«Νιώθω απογοητευμένος - Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν» είπε ο αθλητής δείχνοντας με μεγάλη πικρία το πως τον αντιμετώπισαν στην κρατική τηλεόραση αλλά και πόσο πιο ευγενικά να το έλεγε.

Σημειώνουμε το πρωτοφανές φιάσκο από την ΕΡΤ της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς η δημόσια τηλεόραση δεν έδειξε την εντυπωσιακή προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια στους προκριματικούς των κρίκων, ενώ την αποτυχία της προσπάθησε να το καλύψει με ψέματα, λέγοντας πως φταίνε οι Ιάπωνες!

Συγκεκριμένα το μόνο που είδαμε όλους τους υπόλοιπους αθλητές του αγωνίσματος εκτός από τον Πετρούνια που μάγεψε και πήρε την καλύτερη βαθμολόγηση που τον έστειλε στον τελικό.

Από την ΕΡΤ η δημοσιογράφος προσπαθούσε να εξηγήσει ότι θα δούμε σε μαγνητοσκόπηση (!) την προσπάθεια του αλλά τελικά ούτε αυτό συνέβη.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.»

Για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου ο Πετρούνιας τόνισε:

«Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

Άραγε θα καταφέρουν να δείξουν τον τελικό;

Σε κάθε περίπτωση αυτά επιδρούν πάντα στην ψυχολογία των παικτών αλλά αυτά ίσως είναι "ψιλά γράμματα" για την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη που ξέρει να είναι λαλίστατη μόνο για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.


πηγη