GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γιατί έπρεπε να μείνει η Χρυσή Αυγή εκτός βουλής. Η συμφωνία Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την Κυριακή της 7ης Ιουλίου του 2019 όταν και έμεινε εκτός βουλής με ποσοστό 2,93% η Χρυσή Αυγή για ΜΟΛΙΣ ...

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την Κυριακή της 7ης Ιουλίου του 2019 όταν και έμεινε εκτός βουλής με ποσοστό 2,93% η Χρυσή Αυγή για ΜΟΛΙΣ 3.700 ψήφους. Έχω δηλώσει ότι από τις πρωινές ώρες Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι η Χρυσή Αυγή θα μείνει εκτός βουλής.

Αυτό το ήθελαν και Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ και σχετική είναι η δήλωση του υπουργού της κυβερνήσεως Παπαδήμου κ. Κάψη περί “αψόγου συνεργασίας” Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Χρυσής Αυγής και βεβαίως τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων περί “επιστροφής στην ομαλότητα”.

Θα σας δώσω μία άλλη διάσταση του θέματος, χρησιμοποιώντας την μαθηματική μέθοδο της “ατόπου απαγωγής”.

Τι θα συνέβαινε ας εξετάσουμε εάν η Χρυσή Αυγή έπαιρνε ή μάλλον για να είμαστε ΑΚΡΙΒΕΙΣ τους καταμετρούντο επιπλέον 3.700 ψήφοι.

Στην περίπτωση αυτή θα εξέλεγε τουλάχιστον 8 βουλευτές και αυτές οι βουλευτικές έδρες ως γνωστόν θα αφαιρούντο από το πρώτο κόμμα, δηλαδή από την Ν.Δ., η οποία θα είχε 149-150 βουλευτές και δεν θα μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση!

Τι θα συνέβαινε τότε; Θα είχαμε δεύτερες εκλογές.

Τις ήθελε είναι το ερώτημα ο ΣΥΡΙΖΑ τις δεύτερες εκλογές;

Ασφαλώς και ΟΧΙ! Το σχεδόν 32% που πήρε ο Αλέξης Τσίπρας, το οποίο τον καθιστούσε κόμμα εξουσίας θα κινδύνευε.

Ιδού ο λόγος, για τον οποίον πέρα από το γεγονός του μίσους και της εμπάθειας της αριστεράς ενάντια στην Χρυσή Αυγή, συμφώνησε και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 2,93% του Κινήματός μας.

Δεν ήταν, όμως, μόνον αυτό…

Η συνέχεια μελλοντικά… 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021