GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Οι γονείς της Καρολάιν γνωρίζουν το μυστικό του Φονιά»

Οργισμένος ο πατέρας της 20χρονης Μπορεί ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, να ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης συζύ...



Οργισμένος ο πατέρας της 20χρονης

Μπορεί ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, να ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μετά από 37 ημέρες «θέατρο», ωστόσο η υπόθεση για τις Αρχές δεν έχει κλείσει.

Οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν το κίνητρο του 33χρονου πιλότου, ο οποίος δεν φέρεται να έχει πείσει πως δεν είχε σχεδιάσει το έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Και ενώ έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το ενδεχόμενο το ζευγάρι να είχε οικονομικές διαφορές, εξετάζοντας την οικονομική του κατάσταση και τις συναλλαγές του, μετά και τις αποκαλύψεις για το περιβόητο οικόπεδο στο Πικέρμι, αναμένονται, τις προσεχείς ημέρες, τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης για τον ακριβή χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα του σαλονιού, τα οποία αναμένεται να ρίξουν φως σε ορισμένες πτυχές της υπόθεσης που παραμένουν σκιώδεις.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ωστόσο όπως ανέφερε η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, ειπώθηκαν κι άλλες πληροφορίες που δεν δημοσιοποιήθηκαν, έπειτα από επιθυμία του κ. Ντέιβιντ Κράουτς.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Πέτρος Κουσουλός, εξέφρασε την άποψη ότι οι γονείς της Καρολάιν γνωρίζουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη, όπως και για ένα «μυστικό» που ενδεχομένως να γνώριζε και η ίδια η 20χρονη.

«Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Αναφερόμενος στα στοιχεία που μαρτυρούν ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης προσπαθούσε να χειραγωγήσει την 20χρονη «αποκόπτοντάς» την από τα πάντα, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι συνεδρίες του ζευγαριού με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας σταμάτησαν μετά από προτροπή του πιλότου.

«Από το ρεπορτάζ το δικό μου προκύπτει ότι τον τελευταίο καιρό η Καρολάιν άρχιζε κι άνοιγε την ψυχή της.

Εκμυστηρευόταν στη σύμβουλο πολλά πράγματα αλλά και τους φόβους που τη διακατείχαν εκείνη την περίοδο.

Τότε ο καθ΄ ομολογίαν δράστης άρχισε να νιώθει άβολα.

Γι’ αυτό πιστεύω ότι πήρε το κινητό της συζύγου του κι έστειλε μήνυμα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Στη συνέχεια, η σύμβουλος επικοινώνησε με τον πιλότο, με τον ίδιο να λέει ότι συμφωνούσε να συνεχιστούν οι συνεδρίες, αλλά μετά εξαφανίστηκε», κατέληξε ο δημοσιογράφος.



Οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της Καρολάιν εξέφρασε τη θλίψη για τον χαμό της κόρη του, αλλά και την οργή του για τον Αναγνωστόπουλο.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτήρισε μάλιστα δειλό τον πιλότο, καθώς, όπως υποστήριξε, σκότωσε την κόρη του στον ύπνο της για να μην μπορέσει να αντιδράσει.

«Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν. Αυτό που το κάνει χειρότερο κατά τη γνώμη μου είναι ότι ήταν τόσο δειλός, καταλαβαίνετε;

Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν.

Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας άρα ήξερε τι θα κάνει.

Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», υπογράμμισε.

Αφού τόνισε, δε, πως δεν μπορεί να συζητήσει για τα κίνητρα του δράστη, υποστήριξε ότι η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί όταν ο δολοφόνος της κόρης του καταδικαστεί σε ισόβια.

«Αυτό νομίζω. Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής.

Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο.

Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει», κατέληξε χαρακτηριστικά.


ΠΗΓΗ