GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μάστιγα οι συμμορίες ανήλικων αλλοδαπών: Βίντεο από την επίθεση σε 14χρονο Έλληνα στον Άλιμο

Μάστιγα οι έχουν γίνει οι συμμορίες αλλοδαπών ανηλίκων οι οποίες επιτίθενται κατά άλλων ανήλικων με σκοπό όχι μόνο τη ληστεία αλλά και τ...

Μάστιγα οι έχουν γίνει οι συμμορίες αλλοδαπών ανηλίκων οι οποίες επιτίθενται κατά άλλων ανήλικων με σκοπό όχι μόνο τη ληστεία αλλά και την δολοφονία  τους.

Δεκάδες τα περιστατικά όπως αυτό που συνέβη εχθές στον Άλιμο, όταν ένας 14χρονος υπέστη την επίθεση των 9 αλλοδαπών.

Σε  βίντεο καταγράφεται η στιγμή της επίθεσης, αλλά τα λεπτά πριν και μετά από αυτή, καθώς στην αρχή διακρίνεται η ομάδα των εννέα αλλοδαπών να κατευθύνεται προς το ταχυφαγείο όπου σημειώθηκε η επίθεση με μαχαίρι και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, αφού έχουν μαχαιρώσει τον 14χρονο, φαίνονται και πάλι να φεύγουν από το σημείο τρέχοντας.

Οι εννέα ανήλικοι, εντοπίστηκαν από τις αρχές και συνελήφθησαν, με την κατηγορία που τους βαραίνει να είναι αυτή της ληστείας, ενώ ένας εξ αυτών κατηγορείται και για κατοχή όπλου.

Μάλιστα, οι δύο από τους δράστες έχουν απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν(!) (με ένα εκ των δύο να ήταν μέλος συμμορίας που επιτίθετο σε συνομήλικους τους και τους λήστευαν), ενώ οι επτά είναι Αλβανοί, ο ένας Γεωργιανός  και ο άλλος Μολδαβός.



Φυσικά το ερώτημα είναι εάν σε αυτή την ηλικία έχουν αναπτύξει τέτοια δράση τι θα γίνει αργότερα και για πόσο το κράτος θα δέχεται τέτοια εγκληματικά στοιχεία στο έδαφός του;

Στο μεταξύ λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των ανηλίκων που κατηγορούνται για το μαχαίρωμα 14χρονου στην περιοχή του Αλίμου, η Ασφάλεια Κηφισιάς, συνέλαβε δύο δράστες και ταυτοποίησε άλλους τέσσερις για νέα αιματηρή συμπλοκή στην οποία πρωταγωνιστούν ανήλικοι.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας εξ αυτών επιτέθηκε με μαχαίρι σε 17χρονο, τραυματίζοντας στον μηρό.

Οι οκτώ φερόμενοι ως δράστες συνέχισαν να χτυπούν τον τελευταίο με κλωτσιές και γροθιές, ενώ τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου νοσηλεύεται για έκτη ημέρα, καθώς έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι αλλά και κατάγματα στη γνάθο.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, δύο από τους κατηγορούμενους είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ανήλικου μαθητή.


pronews.gr