GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ηλιούπολη: Δεν το χωράει ανθρώπινος νους - Ακόμη 10 γυναίκες βρίσκονται «φυλακισμένες» σε διαμερίσματα

Με την απειλή των όπλων αλλά και με την χρήση ναρκωτικών είναι φυλακισμένες σε σπίτια-κολαστήρια σαν κι αυτό την Ηλιούπολης Οι έρευνες τ...

Με την απειλή των όπλων αλλά και με την χρήση ναρκωτικών είναι φυλακισμένες σε σπίτια-κολαστήρια σαν κι αυτό την Ηλιούπολης

Οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων που συνεχίζονται και μετά τη σύλληψη των τριών ατόμων, του πατέρα της 19χρονης, του αστυνομικού κι ενός Δομινικανού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς όπως όλα δείχνουν πίσω από το δράμα της νεαρής κοπέλας κρύβεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10 ακόμα γυναίκες βρίσκονται υπό το καθεστώς που ζούσε η 19χρονη του τελευταίους μήνες.

Με την απειλή των όπλων αλλά και με την χρήση ναρκωτικών είναι φυλακισμένες σε σπίτια κολαστήρια σαν κι αυτό την Ηλιούπολης. Εκδίδονται ενώ αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά ο κύκλωμα.

Ο αστυνομικός σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές φαίνεται να είναι μέλος αυτού του κυκλώματος, εγκέφαλος του οποίου είναι ένα άτομο το οποίο διαθέτει studios και οίκους ανοχής σε πολλές περιοχές της Αθήνας.



Ο ρόλος της Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Στο κύκλωμα σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει πρωταγωνίστρια ελληνικών ερωτικών ταινιών, ενώ Δομινικανός που ανέφερε στους αστυνομικούς η 19χρονη και συνελήφθη την εξέδιδε όταν ήταν ανήλικη και για διάστημα περίπου έξι μηνών.

Οι φωτογραφίες της 19χρονης κοπέλας, αλλά και άλλων γυναικών “δέσποζαν” σε περίοπτη θέση ροζ ιστοσελίδας του διαδικτύου που είχε δημιουργηθεί από το κύκλωμα σωματεμπορίας και κατέβηκε αμέσως μόλις οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του διεφθαρμένου συναδέρφους τους.

Ωστόσο οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων κατάφεραν να κρατήσουν κάποια από τα ίχνη της ιστοσελίδας και να “αποθηκεύσουν” εικόνες που αποτύπωναν τις υπηρεσίες που προσέφεραν οι κοπέλες έναντι αμοιβής.

Πώς εξαφανίστηκε το λάπτοπ

O αστυνομικός λίγο πριν του περάσουν χειροπέδες οι άνδρες της ΔΙΑΣ, ζήτησε από τους συναδέρφους του να τον αφήσουν να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον δικηγόρο του.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ τον άφησαν, ωστόσο όπως προέκυψε από τις περαιτέρω έρευνες ο 39χρονος τηλεφώνησε σε συνεργάτη του και του ζήτησε να εξαφανίσει το λάπτοτ του που είχε στο σπίτι του.

Οι αξιωματικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ που έχουν περάσει από “κόσκινο” κάθε ενέργεια του συναδέρφους εκτιμούν ότι στο λάπτοπ είχε σημειώσεις γύρω από τα ραντεβού που έκλεινε για την 19χρονη αλλά και στοιχεία με το κύκλωμα σωματεμπορίας που συνεργάζονταν.

Η κατάθεση της 19χρονης

Η κοπέλα κατέθεσε για πρώτη φορά στην αστυνομία το Σάββατο 10 Ιουλίου, παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου.

Η καταγγέλουσα αναφέρθηκε λεπτομερώς στον κύκλο των προσώπων που προέβαλαν μετά την γνωριμία της με τον υπό απόλυση αστυνομικό και εφόσον εξαναγκάστηκε να εκδίδεται.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, τον ένστολο γνώρισε πριν ενάμιση μήνα και ξεκίνησε μαζί του ερωτική σχέση ενώ μετά την πρώτη εβδομάδα η 19χρονη πήγε να μείνει σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την νεαρή γυναίκα, όταν είπε πως θέλει να δουλέψει ο 39χρονος αστυνομικός της είπε “ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ. έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες (το κατονομάζει) και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν.

Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ. χωρίς να γνωρίζω ποιό είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site (το κατονομάζει). 

Όταν μου έγινε η πρόταση από το Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους”.

Η 19χρονη περιέγραψε με λεπτομέρειες τους χώρους, ξενοδοχεία και σπίτια που την πήγαιναν για τα ραντεβού, αναφέροντας πως κάθε μέρα είχε 3 με 4 πελάτες. Φέρεται επίσης να έδωσε στοιχεία και άλλων γυναικών που είχε δει στο σπίτι του αστυνομικού.

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, ο αστυνομικός την χτυπούσε με μεγάλη αγριότητα όταν αρνιόταν να “δουλέψει” ενώ αναφέρει πως ο κατηγορούμενος είχε τοποθετήσει εφαρμογή στο κινητό της για να ελέγχει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

“…Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουνα σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού.

Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. 

Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του.

Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι.

Επίσης με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα” αναφέρει η καταγγέλουσα.


πηγη