GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Χαμός στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Ο Φουρθιώτης κυνηγάει τον Μπάμπη τον φονιά! O Μένιος Φουρθιώτης έχει κάνει τον Κορυδαλλό «δεύτερο σπίτι του» αφού απολαμβάνει ειδική δια...




Ο Φουρθιώτης κυνηγάει τον Μπάμπη τον φονιά!

O Μένιος Φουρθιώτης έχει κάνει τον Κορυδαλλό «δεύτερο σπίτι του» αφού απολαμβάνει ειδική διατροφή που έχει ζητήσει, ενώ τώρα δείχνει να έχει βάλει στο στόχαστρο τον 33χρονο πιλότο που δολοφόνησε την σύζυγό του στα Γλυκά Νερά.

Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της προφυλάκισης του, ο καθ’ομολογία δολοφόνος οδηγήθηκε στην ΣΤ’ Πτέρυγα, γνωστή και ως «VIP», προκειμένου να περιβάλλεται από φυλακισμένους που δεν θα αποτελούν κίνδυνο για την σωματική του ακεραιότητα.

Ο Αγναγωστόπουλος μοιράζεται το κελί του με άλλους τρεις κατηγορούμενους για υποθέσεις ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, με έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που υπόδικος για εισαγωγή ναρκωτικών, έναν επίσης υπόδικο για λαθρεμπορία και άλλον έναν που είχε συλληφθεί πρόσφατα για ναρκωτικά.

Το κελί του 33χρονου πιλότου είναι σε απόσταση αναπνοής από το κελί του Μένιου Φουρθιώτη και του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, ενώ στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται και το κελί του Παναγιώτη Βλαστού, ο οποίος πλέον θεωρείται από τους πιο ήσυχους κρατούμενους.

Όπως μεταφέρουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Αναγνωστόπουλο, καθώς προσπαθεί διαρκώς να τον προσεγγίσει με στόχο να πετύχει τον σκοπό του και να τον κάνει να του μιλήσει για την δολοφονία της Καρολάιν.…

Την ίδια στιγμή, ο συζυγοκτόνος φέρεται να είναι απόμακρος και να προσπαθεί να αποφύγει τον «πιεστικό» Φουρθιώτη που τον ακολουθεί σε κάθε προαυλισμό.


πηγη