GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τέλος στην διάθεση των δωρεάν self test από τα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου

Σήμερα ο Θανάσης Παπαθανάσης μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου επιβεβαίωσε την σχετική είδηση, τονίζοντας πως οι φαρμακο...


Σήμερα ο Θανάσης Παπαθανάσης μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου επιβεβαίωσε την σχετική είδηση, τονίζοντας πως οι φαρμακοποιοί με τον τρόπο αυτό αντιδρούν στα όσα επιβάλλει η κυβέρνηση για τη διάθεση των δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ.

Ο κύριος Παπαθανάσης, μιλώντας στο OPEN σημείωσε: «Ως Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος πήραμε απόφαση να επεκτείνουμε το δίμηνο διανομής έως τις 19 Ιουνίου.

Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι ότι θα καλύπτουμε την κοινωνία μέχρι τέλος του μήνα. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα οι πλατφόρμες να είναι ανοιχτές... σταματά η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία...  είναι μία απόφαση που είναι εις γνώση της πολιτείας... η συμφωνία που υπήρχε ήταν για τους δύο μήνες... η συμφωνία εκπνέει αυτές τις μέρες».

Εδώ προκύπτουν αρκετά ερωτήματα για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα. 

Ήδη η κυβέρνηση φρόντισε να ανακοινώσει πως το πρώτο «προνόμιο» που θα έχουν οι εμβολιασμένοι θα είναι πως δεν θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν self test.

Η κυβέρνηση θα σταματήσει τελείως το μέτρο με τα self test;

Κάτι που θα εμπαιγμός προς τους εμβολιασμένους.

Ή θα συνεχιστεί να είναι υποχρεωτικό, αλλά οι μη εμβολιασμένοι θα πληρώνουν για να το κάνουν, κάτι που όπως καταλαβαίνει κανείς θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. 

Αναμένουμε την επίσημη απάντηση από την κυβέρνηση, ώστε να δούμε τι θα ισχύει πλέον.


πηγη