GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επίθεση στα γραφεία του Κουρδικού HDP στην Τουρκία - Νεκρή γυναίκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια γυναίκα αξιωματούχος του κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος του Λαού (HDP) σκοτώθηκε σε ένοπλη επίθεση στο επαρχιακό γραφείο του κόμματ...



Μια γυναίκα αξιωματούχος του κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος του Λαού (HDP) σκοτώθηκε σε ένοπλη επίθεση στο επαρχιακό γραφείο του κόμματος στην επαρχία της Σμύρνης της δυτικής Τουρκίας.

Ο δράστης μπήκε στο κτίριο με ένα όπλο και  άρχισε να πυροβολεί από το παράθυρο προς το δρόμο.


Ο εισβολέας έβαλε φωτιά στο κτίριο, σύμφωνα με τοπικές πηγές.


Μετά από μια επιχείρηση που διεξήχθη από δυνάμεις ασφαλείας, ο εισβολέας τέθηκε υπό σύλληψη.

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, που έγραψε στο Twitter σχετικά με αυτήν την επίθεση, προειδοποίησε τους πολίτες να μην βγουν από τα σπίτια τους και ισχυρίστηκε ότι επίκεινται «μεγαλύτερες επιθέσεις».
 
Ο Πεκέρ ανήρτησε τα ακόλουθα στο λογαριασμό του στο Twitter.
 
«1 - Αγαπητοί μου φίλοι, δυστυχώς, θα βιώσουμε πολύ μεγαλύτερες επιθέσεις κατά της τοπικής οργάνωσης HDP στη Σμύρνη τις επόμενες ημέρες.
Εάν έχετε εμπιστοσύνη στην πείρα μου και την ειλικρίνειά μου, μην βγαίνετε έξω σε καμία περίπτωση.
 
2 - Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ετοιμάζεται. Αν βγείτε στο δρόμο, ο βαθύς Μεχμέτ (σ.σ. Αγάρ, πρώην ΥΠΕΣ) και οι άντρες του θα βάλουν τους ανθρώπους τους που είναι μέσα στις τρομοκρατικές οργανώσεις και θα μετατρέψουν το μέρος σε κόλαση φωτιάς.
 
3 - Μόνο οι ανίδεοι, οι βλάκες και οι ηλίθιοι γίνονται μέρος του παιχνιδιού που δημιουργούν οι εχθροί τους (παρακαλώ μην εξυπηρετήσετε όσους δημιουργούν τέτοια παιχνίδια)».

Σε ανακοίνωσή του το HDP αναφέρει πως η Τουρκική Κυβέρνηση και οι υποκινητές της επίθεσης είναι υπεύθυνοι για κάθε αρνητική εξέλιξη.


πηγη