GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πατέρας της Καρολάιν: ''Αν το ήξερα, θα του είχα τινάξει το γα@@@@ κεφάλι του στον αέρα''

Συγκλονίζει Ο πόνος για τον πατέρα της Καρολάιν Κράουτς είναι αβάσταχτος. Πώς να αντέξει το γεγονός ότι η αγαπημένη του κόρη δολοφονήθηκ...

Συγκλονίζει

Ο πόνος για τον πατέρα της Καρολάιν Κράουτς είναι αβάσταχτος.

Πώς να αντέξει το γεγονός ότι η αγαπημένη του κόρη δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον άντρα, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να εξαπατήσει τις Αρχές, λέγοντας ότι είχε πέσει θύμα ληστείας;

Μάλιστα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος 37 ημέρες μετά το έγκλημα, ομολόγησε στις Αρχές πως αυτός είχε σκοτώσει την σύζυγό του, πάνω στα νεύρα όταν του ζήτησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι.

Και τώρα, ο πατέρας της Καρολάιν, ο 78χρονος Ντέιβιντ, αποκάλυψε ότι η θλίψη του μετατράπηκε γρήγορα σε οργή όταν ανακάλυψε ότι η αστυνομία είχε πάρει τον Αναγνωστόπουλος από το μνημόσυνο της κόρης του για να του παρουσιάσει στοιχεία που αποδείκνυαν ότι ήταν ο δολοφόνος, οδηγώντας τελικά στην ομολογία του.

«Αν το ήξερα όταν ήταν στο νησί, θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα»

«Αυτό που μετανιώνω, από τότε που το ανακάλυψα, ήταν πως δεν το ήξερα όταν ήταν εδώ» είπε στην βρετανική εφημερίδα The Sun. «Θα του είχα τινάξει το γα@@@@ κεφάλι του και θα αναλάμβανα πρόθυμα τις συνέπειες».

Ο Ντέιβιντ είπε ότι αυτός και η σύζυγός του Σούζαν έμαθαν για το θάνατο της Καρολάιν στις 11 Μαΐου από γείτονες στο νησί της Αλοννήσου.

Όπως είπε στην The Sun: «Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα.

Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με άρπαξε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά .

Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Είπε επίσης ότι πίστευε πως υπήρχε «κάποια βάση» στις φήμες στον ελληνικό Τύπο πως ο δολοφόνος συνδεόταν επίσης με κάποια παράνομη δραστηριότητα και πρόσθεσε πως η Καρολάιν είχε μια ισχυρή «αίσθηση σωστού και λάθους» και πως θα είχε απειλήσει να τον αφήσει εάν είχε ανακαλύψει πως εμπλεκόταν σε κάτι τέτοιο.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται καθώς χθες το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν και του Μπάμπη, στους γονείς του θύματος.

Η ενός έτους Λυδία θα παραδοθεί σήμερα στη Σούζαν και τον Ντέιβιντ Κράουτς, οι οποίοι θέλουν να μεγαλώσουν την εγγονή τους στην Αλόννησο.

Όπως είπε ο πατέρας της Καρολάιν: «Όλοι οι κάτοικοι του νησιού βοηθούν εμένα και την Σούζαν για να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας».


.