GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το παράπονο του Γ. Μαργαρίτη: «Πώς κατάντησε έτσι η Αθήνα; “Περπατούσα στην Ομόνοια και μόνο κάτι μελαχρινούς έβλεπα”

Με αφορμή τη νέα του συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Πετρούπολη,  ο Γιώργος Μαργαρίτης έδωσε συνέντευξη στο Secret και τον Γιάννη Ξ...



Με αφορμή τη νέα του συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Πετρούπολη, 

ο Γιώργος Μαργαρίτης έδωσε συνέντευξη στο Secret και τον Γιάννη Ξυνόπουλο, όπου εξομολογήθηκε και μια ιστορία, από την οποία προέκυψε ένα από τα νέα του τραγούδια.

«Ένα τραγούδι από αυτά τα καινούργια που θα κυκλοφορήσουν έχει μια μικρή ιστορία, που θέλω να την εξομολογηθώ. Πέρυσι το καλοκαίρι, μήνα Αύγουστο, ντάλα μεσημέρι, περπατούσα στην Ομόνοια με έναν φίλο μου και είδα την Ομόνοια άδεια. Λέω:

“Τι γίνεται εδώ πέρα; Πού είναι ο κόσμος;”. Μόνο κάτι μελαχρινούς έβλεπα, ξέρεις τώρα, μετανάστες και λέω πώς κατάντησε η Αθήνα. Σε μερικούς πατριώτες που βρήκα στο δρόμο μου είπα: “Τι γίνεται εδώ, ρε παιδιά, πού είναι η Ομόνοια που ξέραμε;”», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης συνέχισε την εξομολόγηση της ιστορίας:

«Και μου απάντησαν: “Εδώ είναι, ρε Γιώργο, η Ομόνοια, δεν έφυγε, ο κόσμος έφυγε”.

Και αρχίζω στο τραγούδι και λέω: “Αθήνα, πώς κατάντησες και ερήμωσαν οι δρόμοι, με κούρσες και με φορτηγά όλοι έχουν πάρει τα βουνά, ψάχνουν να βρούνε δανεικά, κανείς μας δεν γλιτώνει”.

Αυτός είναι ο πρόλογος του τραγουδιού», είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης.


.