GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η συνάντηση με τον Ερντογάν για ένα “ήσυχο καλοκαίρι”

Με θριαμβευτικό ύφος αναγγέλθηκε ότι μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού της χώρας με τον Σουλτάνο των νεο-οθωμανών Ερντογάν, θα έχουμε ...


Με θριαμβευτικό ύφος αναγγέλθηκε ότι μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού της χώρας με τον Σουλτάνο των νεο-οθωμανών Ερντογάν, θα έχουμε ένα… “ήσυχο καλοκαίρι”!

Που σημαίνει ότι θα έλθουν στα ταμεία της χώρας τα πολυπόθητα ευρώ και δολάρια των τουριστών, εάν έλθουν τελικά, γιατί όπως φαίνεται και το σχέδιο τουρισμός της κυβερνήσεως της Ν.Δ. δεν πρόκειται να αποδώσει.
Τι σημαίνει όμως “ήσυχο καλοκαίρι”;
Και γιατί πανηγυρίζουν;
Πανηγυρίζουν γιατί ο τουρκικός στόλος δεν θα παραβίαση την εθνική μας κυριαρχία, για ένα καλοκαίρι όμως μόνο.
Και η συνέχεια άγνωστη… 

Με αφορμή όλα αυτά θυμήθηκα ότι στις αρχές του 1977 όντας κρατούμενος στην πρώτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μου είχε πει Αξιωματικός της 21ης Απριλίου, που τα στήθη του κοσμούσαν χρυσά Αριστεία Ανδρείας, ότι το ψευτορωμαίικο της μεταπολίτευσης δεν πρόκειται να κάνει ποτέ πόλεμο με την Τουρκία.
Έχουμε χιλιάδες νησιά στο Αιγαίο, μου είχε πει, θα τους δίνουμε από ένα και δεν θα γίνεται τίποτε.
Και η αρχή έγινε, την έζησα, εκείνο τον πικρό Γενάρη του 1996 με τα Ίμια όταν η κυβέρνηση των Αθηνών υπέστειλε την Γαλανόλευκη από εθνικά κυρίαρχο έδαφος λέγοντας “ας πούμε ότι την πήρε ο αέρας” και για έναν βράχο δεν θα βάλουμε τα παιδιά του κόσμου να σκοτωθούν… έτσι άρχισε να απλώνεται το γκρίζο χρώμα στο πάντα γαλανό Ελληνικό Αρχιπέλαγος. 

Και ήταν ακριβώς εκείνη την εποχή που κυκλοφόρησε ένα βιβλίο του αείμνηστου καθηγητού Παναγιώτη Κονδύλη, με τον τίτλο “Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ”, το οποίο περιείχε ένα επίμετρο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Στο βιβλίο του αυτό λοιπόν, ο Παναγιώτης Κονδύλης αναφερόμενος σε μία μελλοντική σύγκρουση Ελλάδος - Τουρκίας τονίζει ότι οι μετριότητες και υπομετριότητες, που αποτελούν το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο αυτής της χώρας, δεν θα τολμήσουν ποτέ έναν πόλεμο με την Τουρκία γιατί μόνο και με την σκέψη θα κατέρρεε.
Ιδού λοιπόν ένας ακόμη λόγος για τον οποίο οι γενίτσαροι του κράτος των Αθηνών δεν έχουν την πρόθεση να υπερασπιστούν τα εθνικά μας δίκαια και αρκούνται σε ένα “ήσυχο καλοκαίρι”…  Στο ίδιο βιβλίο του ο Παναγιώτης Κονδύλης αναφερόμενος στα δημογραφικά δεδομένα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας αλλά και της ανερχόμενης δημογραφικά δυνάμεως Αλβανίας, που έχει γίνει πλέον δορυφόρος της Τουρκίας, επισήμαινε ότι η Ελλάδα από πλευράς γεωπολιτικής-βιοπολιτικής θα είναι σε εξαιρετικά δυσχερή θέση στις επόμενες δεκαετίες, στα χρόνια που ζούμε δηλαδή. Ανέλυε το γιατί ούτε Ευρώπη (δηλαδή Ευρωπαϊκή Ένωση), ούτε ΗΠΑ πρόκειται για χάρη μας να σταθούν εμπόδιο στην Τουρκία κι ότι η μοναδική ελπίδα της Ελλάδος είναι μία εθνικιστική Ρωσία.
Αυτά όμως δεν τα βλέπουν οι ραγιάδες που εξουσιάζουν την χώρα και που έχουν μετατρέψει την Πατρίδα μας σε έναν κοινό τραμπούκο των αμερικανικών συμφερόντων στη περιοχή μας κατά της Ρωσίας. 

Οι προθέσεις της Τουρκίας ξεκάθαρες και για όποιον έχει αμφιβολίες για το τι θέλει ήλθε το φόρουμ της Αττάλειας όπου ο ίδιος ο ύπατος εκπρόσωπος εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μπορέλ συνομιλούσε με τον ψευτοπρόεδρο των κατεχόμενων της “τουρκικής δημοκρατίας της βορείου Κύπρου”. 
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο συνέδριο και ο παντρεμένος με τουρκάλα πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ Μπράιζα, ο οποίος όταν είχε υπογράψει ο Καραμανλής για τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρουπόλεως, είχε δηλώσει ότι αυτός δεν θα γίνει ποτέ και ότι εάν γίνει θα έχουμε ελληνοτουρκικό πόλεμο! 

Όμως αυτά είναι λεπτομέρειες, αφού θα έχουμε ένα “ήσυχο καλοκαίρι”… Και ίσως τα πράγματα να γίνουν πολύ χειρότερα, αφού το καντήλι του Ερντογάν τελειώνει και η πιθανή άνοδος των Κεμαλικών στην εξουσία θα φέρει και την πλήρη αποκατάσταση των σχέσεων με ΗΠΑ και Ισραήλ και την πλήρη παράδοση της χώρας στην τουρκική ισχύ. 

Η Χρυσή αυγή εδώ και δεκαετίες βλέπει που μας οδηγεί η ολέθρια πολιτικής της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και τα “ήσυχα καλοκαίρια” και με σύνθημά της “Όχι στη νέα τουρκοκρατία” έχει επισημάνει ότι η χώρα βαδίζει πίσω προς το 1820 για να ξαναγίνει και πάλι μία επαρχία της Τουρκίας. 

Και ήταν Ιούλιος του 2019 όταν αποκλεισμένοι παράνομα και αντισυνταγματικά από το καθεστώς μείναμε έξω από την βουλή για 3.700 ψήφους και πανηγύρισαν άπαντες οι “δημοκράτες” φιλελεύθεροι και μαρξιστές λέγοντας ότι η χώρα “επιστρέφει στην ομαλότητα”… Όπου “ομαλότητα” γι’ αυτούς η σιωπή των αμνών όχι μόνον μέσα στη βουλή, αλλά και σε ολόκληρη την χώρα. Και ήταν στις 7 Οκτωβρίου του 2020 όταν με μία καταδίκη εντελώς παράλογη είπαν το “η δημοκρατία νίκησε”!
Και αυτή η “νίκη” της “δημοκρατίας” σημαίνει απόλυτη σιωπή και ραγιαδισμός στην χώρα των Ηρώων την ίδια στιγμή που ξεπουλάνε την Πατρίδα για ένα “ήσυχο καλοκαίρι”.

Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021