GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νικολούλη: «Πιθανότατα υπάρχει και τρίτο πρόσωπο» «Κάτι άλλο κρύβεται πίσω»

«Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο-Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί» ανέφερε κυνικά ο 32χ...



«Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο-Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί» ανέφερε κυνικά ο 32χρονος συζυγοκτόνος

Μια «μεγάλη συγγνώμη» από τους ανθρώπους που πλήγωσε ζήτησε κατά τη διάρκεια της προανακριτικής του απολογίας ο 33χρονος πιλότος ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία της συζύγου του.

«Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδια και τον πατέρα της.» φέρεται να είπε ο κατηγορουμενος στους αστυνομικούς και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα της μοιραίας βραδιάς λέγοντας μάλιστα πως σκέφτηκε ακόμη και να εξαφανίσει το άψυχο σώμα της Καρολάιν.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως η συμπεριφορά της άτυχης Καρολάιν άλλαξε μετά την γέννηση του παιδιού τους. «Έγινε επιθετική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται» είπε ο 33χρονος και περιέγραψε τη δική του αλήθεια για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην σοφίτα της μεζονέτας.

Η Καρολάιν του είπε, όπως ανέφερε «όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω» και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου.



Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί.

Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται».

Ο 33χρόνος ισχυρίστηκε ότι τα έχασε: «Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

«Δεν οφείλεται σε ψυχικό βρασμό ή ζηλοτυπία η δολοφονία»

Την εκτίμηση ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει… ουρά, εξέφρασε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, Αθανάσιος Κατερινόπουλος.

Μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στο MEGA, ο κ. Κατερινόπουλος υποστήριξε ότι «προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το έγκλημα δεν οφείλεται σε ψυχικό βρασμό ή ζηλοτυπία, είναι ένα έγκλημα που έχει ‘ουρά’».

«Κάτι άλλο κρύβεται πίσω»

«Υπάρχει κουρτίνα και πίσω από την κουρτίνα και μ’ αυτή τη λογική ο ανακριτής έχει δουλειά» είπε ακόμη.

«Δεν σκοτώνει ένας άνθρωπος τη μάνα του παιδιού του για τους λόγους που προβάλει ο ίδιος και με αυτόν τον τρόπο.

Κάτι άλλο κρύβεται πίσω, ίσως η Καρολάιν να ήξερε κάτι που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει, που να έχει σχέση με δραστηριότητες δικές του και να αποτελεί τον λόγο που ήθελε να χωρίσουν» επισήμανε.

Τι έγιναν τα χρήματα;

«Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και κάτι άλλο κατά τη δική μου εκτίμηση. Ναι μεν ήθελαν να χωρίσουν, αλλά είχαν στο σπίτι 10 με 12 χιλιάδες ευρώ.

Ο ίδιος είχε πει ότι είχαν αγοράσει ένα οικόπεδο.

Τα χρήματα τα είχε στο χέρι μετρητά;

Η τράπεζα δίνει μόνο επιταγές.

Μήπως τα χρήματα προέρχονται από άλλες δραστηριότητες;

Και τι έγιναν αυτά τα χρήματα;

Είναι κάποια από τα ερωτήματα που έχουν προκύψει» επισήμανε.

Νικολούλη: «Πιθανότατα υπάρχει και τρίτο πρόσωπο»

Η υπόθεση της γυναικοκτονίας της 20χρονης Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, φαίνεται ότι λαμβάνει νέα τροπή, καθώς η Αγγελική Νικολούλη έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για τρίτο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και δήλωσε ότι η εκπομπή «Φως στο τούνελ» θα κάνει μια σημαντική αποκάλυψε σήμερα το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει τρίτο πρόσωπο, το οποίο εξετάζουν οι αρχές και φέρεται να σχετίζεται με την δολοφονία.

Παρόλα αυτά, δεν είναι σίγουρο αν βρέθηκε στην οικία στα Γλυκά Νερά, την ώρα της δολοφονίας.

«Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο. Δεν ξέρουμε όμως αν ήταν παρών την ώρα της δολοφονίας», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Ιουνίου και μεταξύ άλλων παρουσίασε το χρονικό της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Ο Προϊστάμενος Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Χασιώτης, παρουσίασε το χρονικό της τραγωδίας και ανέφερε τα εξής:

Οι αρχές ενημερώθηκαν για το έγκλημα, όταν ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε βοήθεια.

Αμέσως αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα, καθώς το σκυλί ήταν κρεμασμένο από την κουπαστή της σκάλας, ενώ ο 32χρονος πιλότος δεμένος με σχοινί σε χέρι και πόδια, ενώ είχε μια μονωτική ταινία στο στόμα.

Έπειτα, είδαν την 20χρονη δεμένη πισθάγκωνα και πνιγμένη, ενώ πάνω της ήταν το βρέφος.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την ενημέρωση, από την πρώτη στιγμή είδαν αντιφάσεις στη σκηνή της υποτιθέμενης ληστείας.

Ο χώρος έμοιαζε να έχει ορισμένες μεταβολές που ήταν ύποπτες για τους αστυνομικούς.

Αρχικά, κίνησε υποψίες ο τρόπος με τον οποίο εντοπίστηκε νεκρό το σκυλί, ενώ ο χώρος έμοιαζε να έχει μεταβολές σε ορισμένα μόνο σημεία, όπως στο υπνοδωμάτιο.

Έπειτα, υποψίες δημιούργησε το γεγονός, ότι τα σημάδια στα χέρια και τα πόδια του πιλότου από τα σχοινιά με τα οποία ήταν δεμένος, δημιούργησαν προβληματισμό σε σχέση με τον χρόνο που είπε ότι ήταν δεμένος.


πηγη