GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ψυχρά βλέμματα... ψυχρός πόλεμος - Ξεκίνησε η διάσκεψη κορυφής Β.Πούτιν - Τ.Μπάιντεν

Βλαντίμιρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν βρίσκονται από τις 14:00 της Τετάρτης στη Βίλα Λα Γκρανζ της Γενεύης, καθώς είναι προγραμματισμένη η δ...



Βλαντίμιρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν βρίσκονται από τις 14:00 της Τετάρτης στη Βίλα Λα Γκρανζ της Γενεύης, καθώς είναι προγραμματισμένη η διμερή σύνοδο κορυφής.

Τους δυο ηγέτες καλωσόρισε ο  Ελβετός πρόεδρος Γκι Παρμελέν, πριν περάσουν περάσουν στο εσωτερικό του αρχοντικού, για να ξεκινήσουν τις συνομιλίες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η συνάντηση Μπάιντεν - Πούτιν μπορεί να διαρκέσει από μια (στη σύντομη εκδοχή) μέχρι πέντε ώρες (στη διευρυμένη version της),  ενώ δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια για τη συνομιλία των δύο ηγετών.


Δείτε βίντεο από την άφιξη των δυο ηγετών στο αρχοντικό


Ο χώρος συνάντησης Πούτιν και Μπάιντεν, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.


Μαζί με τον Πούτιν βρίσκονται ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Ανατόλι Αντόνοφ, ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον, καθώς και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Βαλέρι Γκερασίμοφ, μεταξύ άλλων.

Η συνοδεία του Μπάιντεν περιλαμβάνει τον υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν, καθώς και τον πρέσβη των ΗΠΑ στη Ρωσία, Τζον Σάλιβαν.

πηγη