GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συνεργάτης των ΠΟΥ και Μ.Γκέιτς «μαγείρευε» από το 2016 «φονικούς ιούς» - Μιλούσε και για εμβόλιο «παν-κορωνοϊού»

O Peter Daszak διαβεβαίωνε για την φυσική προέλευση του κορωνοϊού «Σεισμός» αποκαλύψεων για τον ρόλο του Peter Daszak, ο οποίος είναι πρ...O Peter Daszak διαβεβαίωνε για την φυσική προέλευση του κορωνοϊού

«Σεισμός» αποκαλύψεων για τον ρόλο του Peter Daszak, ο οποίος είναι πρόεδρος της EcoHealth Alliance, ενώ συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν για την έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων του Δρ. Anthony Fauci.

Παράλληλα ο ίδιος είναι συνεργάτης του Ιδρύματος Gates, είναι επίσης επιθεωρητής- συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και συνεργάτης των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με βίντεο που ανακαλύφθηκε από το The National Pulse ο Daszak φαίνεται να καυχιέται για τη χειραγώγηση των «δολοφόνων» κορωνοϊών που μοιάζουν με SARS.

Ο Νταζάκ προέβη σε αυτήν την παραδοχή σε ένα φόρουμ του 2016, συζητώντας για «αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες και την επόμενη πανδημία», το οποίο φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την επανειλημμένη άρνηση του Fauci να χρηματοδοτήσει έρευνα στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν.

Ενώ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η οργάνωσή του ακολουθεί θανατηφόρους ιούς, ο Daszak περιγράφει τη διαδικασία «εισαγωγής [spike protein]» σε ιούς για να δουν αν μπορούν να «συνδεθούν με ανθρώπινα κύτταρα» όπως πραγματοποιούνται από τους «συναδέλφους του στην Κίνα»:

«Βρήκαμε άλλους κορvνοϊούς σε νυχτερίδες, ένα πλήθος από αυτούς, μερικοί από αυτούς έμοιαζαν πολύ παρόμοιοι με το SARS.

Έτσι, ακολουθήσαμε την αλληλουχία της ακίδα πρωτεΐνης: της πρωτεΐνης που προσκολλάται στα κύτταρα.

Τότε… Λοιπόν, δεν έκανα εγώ αυτό το έργο, αλλά οι συνάδελφοί μου στην Κίνα έκαναν τη δουλειά. 

Δημιουργείτε ψευδο σωματίδια, εισάγετε τις ακίδες πρωτεΐνες από αυτούς τους ιούς, βλέπετε αν συνδέονται με ανθρώπινα κύτταρα.

Σε κάθε βήμα αυτού, προχωράτε πιο κοντά σε αυτόν τον ιό που θα μπορούσε πραγματικά να γίνει παθογόνος στους ανθρώπους. (...) Καταλήγεις με έναν μικρό αριθμό ιών που μοιάζουν πραγματικά με δολοφόνους», προσθέτει.Τα σχόλια ακολουθούν αυξανόμενες ενδείξεις ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του Fauci έχει βαθιές οικονομικές σχέσεις με το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan και ότι η EcoHealth του Daszak ήταν ένας από τους κύριους αντιπροσώπους που διοχετεύουν τα χρήματα στο εργαστήριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Πάνω από δώδεκα ερευνητικές εργασίες που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο επιχορήγησης του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρουν την διευθύντρια του Κέντρου Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων του εργατηρίου του Wuhan, Shi Zhengli ως συν-συγγραφέα μαζί με τον Daszak.

Η Σι έχει συμπεριλάβει αυτές τις επιχορηγήσεις με υποστήριξη Fauci στο βιογραφικό της.


Τι έλεγε για τα εμβόλια  

Σε ένα βίντεο που λήφθηκε αρχικά στις 9 Δεκεμβρίου 2019, τρεις εβδομάδες πριν από την ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας της Wuhan μιας νέας μορφής πνευμονίας, ο ιολόγος Vincent Racaniello πήρε συνέντευξη από τον Βρετανό ζωολόγο και πρόεδρο της EcoHealth Alliance Peter Daszak για το έργο του στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την προστασία του κόσμου από την εμφάνιση νέων ασθενειών και την πρόβλεψη πανδημιών.

Από το 2014, η οργάνωση του Daszak έχει λάβει χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ (NIH), τα οποία διοχετεύει στο WIV για να πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με τους κορωνοϊούς νυχτερίδας.

Στην πρώτη φάση της έρευνας, η οποία πραγματοποιήθηκε από το 2014 έως το 2019, ο Daszak συνεργάστηκε με την Shi Zhengli, επίσης γνωστή ως “Bat Woman”, στο WIV σχετικά με τη διερεύνηση και την καταλογογράφηση κορωνοϊών νυχτερίδας σε ολόκληρη την Κίνα.
Η EcoHealth Alliance έλαβε χρηματοδότηση 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων από το NIH για αυτήν την έρευνα και το 10% διοχετεύτηκε στο WIV, ανέφερε το NPR.

Η δεύτερη, πιο επικίνδυνη φάση, η οποία ξεκίνησε το 2019, περιελάμβανε έρευνα (GoF) για κορωνοϊούς και χίμαιρες σε εξανθρωπισμένα ποντίκια από το εργαστήριο του Ralph S. Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας.
Η χρηματοδότηση για το πρόγραμμα αποσύρθηκε από το NIH υπό την κυβέρνηση Τραμπ στις 27 Απριλίου εν μέσω της πανδημίας.

Στο σημείο 28:10 της συνέντευξης στο podcast, ο Daszak δηλώνει ότι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το SARS πιθανότατα προήλθε από νυχτερίδες και στη συνέχεια ξεκίνησαν να βρουν περισσότερους κορωνοϊούς που σχετίζονται με το SARS, και τελικά βρήκαν πάνω από 100.
Παρατήρησε ότι ορισμένοι κορωνοϊοί μπορούν «να εισέλθουν σε ανθρώπινα κύτταρα στο εργαστήριο, και άλλοι μπορεί να προκαλέσουν νόσο SARS σε εξανθρωπισμένα μοντέλα ποντικών».

Προειδοποίησε δυσοίωνα ότι τέτοιοι κορωνοϊοί είναι «μη θεραπεύσιμοι με θεραπευτικά μονοκλωνικά [αντισώματα] και δεν μπορείτε να εμβολιάσετε εναντίον τους με ένα εμβόλιο».
Κατά ειρωνικό τρόπο, ισχυρίζεται ότι ο στόχος της ομάδας του ήταν να βρει το επόμενο “spillover event” (γεγονός εξάπλωσης της μόλυνσης) που θα μπορούσε να προκαλέσει την επόμενη πανδημία, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των περιστατικών COVID-19 στο Wuhan.


Όταν ο Racaniello ρωτά τι μπορεί να γίνει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, δεδομένου ότι δεν υπάρχει εμβόλιο ή θεραπεία για αυτούς, ο Daszak στο σημείο 29:54 φαίνεται να αποκαλύπτει ότι ο στόχος των πειραμάτων του GoF ήταν να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο παν-κοραναϊού για πολλά διαφορετικά τύποι κοροναϊών.

Με βάση την απάντησή του, είναι προφανές ότι λίγο πριν από την έναρξη της πανδημίας, το WIV (το εργαστήριο της Wuhan) τροποποιεί κορωνοϊούς στο εργαστήριο.
«Μπορεί κάποιος να τα χειριστεί στο εργαστήριο πολύ εύκολα».
Αυτό που ανέφερε στη συνέχεια έχει γίνει το χαρακτηριστικό γνώρισμα του SARS-CoV-2, της πρωτεΐνης spike: «Η πρωτεΐνη Spike είναι υπεύθυνη για πολλά από αυτά που συμβαίνουν με τον κορωνοϊό, τον ζωονοσογόνο κίνδυνο».


Ο Daszak αναφέρει τη συνεργασία του WIV με τον Baric: «και συνεργαζόμαστε με τον Ralph Baric στο UNC [University of North Carolina] για να το κάνουμε αυτό».
Όπως έχει υποστηριχθεί από τους υποστηρικτές ότι το SARS-CoV-2 είναι μια χίμαιρα που κατασκευάζεται σε ένα εργαστήριο, μιλάει για την εισαγωγή της πρωτεΐνης ακίδα «σε μια ραχοκοκαλιά ενός άλλου ιού» και στη συνέχεια «κάνει κάποια εργασία στο εργαστήριο».

Παρέχοντας αποδείξεις για τη δημιουργία χίμαιρων για χάρη ενός εμβολίου, δηλώνει «Τώρα, η λογική εξέλιξη των εμβολίων είναι, εάν πρόκειται να αναπτύξετε ένα εμβόλιο για το SARS, οι άνθρωποι πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τον SARS της πανδημίας, αλλά ας προσπαθήσουμε να εισαγάγουμε αυτές τις άλλες σχετικές ασθένειες και να πάρουμε ένα καλύτερο εμβόλιο».