GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ομπάμα για θεάσεις ΑΤΙΑ (UFO) που η αμερικανική κυβέρνηση δεν μπορεί να εξηγήσει.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα παραδέχθηκε την Τρίτη ότι υπάρχουν θεάσεις ΑΤΙΑ (UFO) που η αμερικανική κυβέρνηση δεν μπορεί να ε...


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα παραδέχθηκε την Τρίτη ότι υπάρχουν θεάσεις ΑΤΙΑ (UFO) που η αμερικανική κυβέρνηση δεν μπορεί να εξηγήσει.
 
Ανέφερε δε στον Βρετανό οικοδεσπότη του σόου ότι μπορεί να γνωρίζει περισσότερα απ’ όσα λέει – λέγοντας ότι υπήρχαν «μερικά πράγματα» που δεν μπορούσε να πει στον «αέρα», χωρίς να ξέρει κανείς αν σοβαρολογούσε ή όχι…

Το τελευταίο διάστημα, ο στρατός των ΗΠΑ και το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας έχουν δώσει στη δημοσιότητα βίντεο που έχουν καταγράψει και αναλύσει, τα οποία εικονίζουν ATIA να πετούν πάνω από πολλές περιοχές του πλανήτη, συχνά παρεμποδίζοντας το έργο των στρατιωτικών αεροσκαφών και δορυφόρων.

Το Πεντάγωνο, μάλιστα, έχει προαναγγείλει τη δημοσιοποίηση έκθεσης για τις θεάσεις ΑΤΙΑ, η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί τον επόμενο μήνα.

Μιλώντας για το φαινόμενο στο The Late Late Show του Τζέιμς Κόρντεν ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος διέψευσε ότι υπάρχει απόρρητος χώρος όπου φυλάσσονται εξωγήινοι και διαστημικά σκάφη.


Ο κ. Ομπάμα διηγήθηκε τις πρώτες μέρες της προεδρίας του όταν έθεσε το θέμα των UFO σε αξιωματούχους.

«Ήμουν στο στυλ “υπάρχει κάποιο εργαστήριο κάπου όπου διατηρούμε τα εξωγήινα δείγματα και διαστημόπλοια;”» ανέφερε χαριτολογώντας.

«Έκαναν λίγη έρευνα … και η απάντηση ήταν “Όχι”» πρόσθεσε.

«Αυτό που είναι αλήθεια, κι εδώ μιλάω σοβαρά, είναι ότι υπάρχουν καταγραφές αντικειμένων στους αιθέρες μας, για τα οποία δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα», είπε ο Ομπάμα.

«Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνται, την τροχιά τους… δεν είχαν μοτίβα που εξηγούνται εύκολα» επισήμανε ο πρώην πρόεδρος.

«Πιστεύω λοιπόν ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να παίρνουν σοβαρά την προσπάθειά τους να ερευνήσουν και να καταλάβουν τι είναι αυτό. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας αναφέρω σήμερα» συνέχισε.

tribune.gr

Ένας πλαστός εχθρός

Ένας πλαστός εχθρός (Από το άρθρο Counterfeit Foe - The Ultimate Hegelian Dialectic

Ο Hermann Goering, ( ), Πρόεδρος του Reichstag, (1932 μέχρι 1933), ηγετικό μέλος του Ναζιστικού Κόμματος και Διοικητής της Luftwaffe είχε κάποτε δηλώσει: «Φυσιολογικά, οι απλοί άνθρωποι δεν θέλουν τον πόλεμο: Ούτε στη Ρωσία, ούτε στην Αγγλία, ούτε και στην Γερμανία.
Αυτό είναι κατανοητό.
Αλλά, σε τελευταία ανάλυση, είναι οι ηγέτες της χώρας που καθορίζουν την πολιτική και είναι πάντα απλό θέμα να παρασυρθούν οι άνθρωποι, είτε εάν υπάρχει δημοκρατία, ή φασιστική δικτατορία, ή Κοινοβούλιο, ή κομμουνιστική δικτατορία.
Είτε φωνάξουν, είτε δεν φωνάξουν, οι άνθρωποι πάντα μπορούν να παρουσιαστούν μπροστά στην προσφορά των ηγετών.
Αυτό είναι εύκολο.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι τους πείτε ότι δέχονται επίθεση και να καταγγελθούν οι φιλειρηνιστές για έλλειψη πατριωτισμού και ότι εκθέτουν την χώρα σε κίνδυνο.
Λειτουργεί πάντα το ίδιο σε οποιαδήποτε χώρα.». 
Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Henry Kissinger, πρώην Υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ και μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, κατά την διάρκεια της μυστικής συνόδου της Λέσχης, το 1991 στο Εβιάν της Γαλλίας δήλωσε: «Σήμερα, η Αμερική θα εξοργιζόταν αν στρατεύματα των Ηνωμένων Εθνών έμπαιναν στο Λος Άντζελες για να επιβάλουν την τάξη.
Αύριο θα ευγνωμονούν!
Αυτό είναι αλήθεια ιδίως αν τους πούμε ότι υπάρχει μια απειλή από το υπερπέραν, είτε πραγματική είτε δημοσιευμένη, και η οποία απειλούσε την ίδια την ύπαρξή μας.
Είναι τότε που όλοι οι άνθρωποι του κόσμου θα εκλιπαρούν για να αποφύγουν από το κακό.
Το μόνο πράγμα που φοβάται ο άνθρωπος είναι το άγνωστο.
Όταν του παρουσιαστεί αυτό το σενάριο, τα προσωπικά δικαιώματα θα εγκαταλειφθούν για την εγγύηση ότι θα ζήσουν η οποία θα τους δοθεί από την Παγκόσμια Κυβέρνηση».

Ο Ronald Reagan, ( ), πρόεδρος των ΗΠΑ, (από 1981 έως 1989), στις 21 Σεπτεμβρίου 1987, ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών δήλωσε : 
«Στην εμμονή μας με τους ανταγωνισμούς αυτής της χρονικής στιγμής, τους καιρούς, ξεχνάμε συχνά πόσο ενωμένα είναι όλα τα μέλη της ανθρωπότητας.

Ισως χρειαζόμαστε κάποια εξωτερική, παγκόσμια απειλή, για να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε αυτόν τον κοινό δεσμό.

Σκέφτομαι πολλές φορές, πόσο γρήγορα οι διαφορές μας παγκοσμίως θα εξαφανίζονταν εάν αντιμετωπίζαμε μια εξωγήινη απειλή έξω από αυτόν τον κόσμο».

Ο Reagan επανέλαβε αυτά τα συναισθήματά του στους δημοσιογράφους, καθώς αποχωρούσε από τον Λευκό Οίκο για το Σικάγο, στις 5 Μαΐου 1988: «Αλλά, έχω αναρωτηθεί συχνά τι θα γινόταν, εάν όλοι μας στον κόσμο, ανακαλύπταμε ότι δεχόμαστε απειλή από μία εξωτερική δύναμη από έναν άλλο πλανήτη.

Ξαφνικά δεν θα διαπιστώναμε ότι δεν έχουμε καθόλου διαφορές μεταξύ μας, ότι είμαστε όλοι οι άνθρωποι, πολίτες του κόσμου και δεν θα ενωνόμαστε όλοι για να πολεμήσουμε εκείνη την ιδιαίτερη απειλή;».
[Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 4 Δεκεμβρίου του 1985, ο Reagan ομολόγησε ότι είχε ζητήσει από τον Μιχαήλ Γκορματσόφ να προχωρήσουν σε μια αμερικανοσοβιετική συνεργασία για το ενδεχόμενο εξωγήινης απειλής.]
Ο Δρ Steven Greer είναι ο διευθυντής του Προγράμματος «Disclosure Project», ενός μη κερδοσκοπικού ερευνητικού προγράμματος που εργάζεται για να αποκαλύψει πλήρως τα γεγονότα για τα UFO, την εξωγήινη νοημοσύνη, και τα ταξινομημένα προηγμένα συστήματα ενέργειας και προώθησης.

Σε ένα άρθρο του τον Ιούνιο του 2002, προειδοποιεί για το πώς μια ψεύτικη εισβολή UFO θα παρουσιαζόταν στο κοινό έτσι ώστε να θυσίαζαν πρόθυμα την ελευθερία τους και θα συσπειρώνονταν γύρω από την κυβέρνηση κόντρα στους κακούς εξωγήινους.

Όπως στην ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας», (Independence Day, του Robert Emmerich) μια προσπάθεια να ενωθεί ο κόσμος μέσω του μιλιταρισμού θα ξετυλιγόταν, με την χρησιμοποίηση εξωγήινων ως το νέο κοσμικό αποδιοπομπαίο τράγο.

Το 1991 κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου, ο κορυφαίος στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α. (USAF) συνέταξε σχέδιο για να προβάλει μια γιγαντιαία ολογραφική εικόνα του Αλλάχ πέρα από τη Βαγδάτη.

Η κλίμακα αυτού του προγράμματος προϋπόθετε έναν καθρέφτη αρκετά χιλιόμετρα πιο πέρα επάνω στο διάστημα.
Εντούτοις, μια πρακτικότερη μέθοδος προτάθηκε.
Όταν ο θερμός αέρας βρίσκεται πάνω από τον κρύο αέρα, η Ο πόλεμος του Κόλπου διαφορά στην πυκνότητα είναι αρκετή να κάμψει φως.

Στα υψηλότερα ύψη, ένας αντικατοπτρισμός μπορεί να κάνει ολόκληρα τα τοπία να εμφανιστούν στον ουρανό. 

Ένας τεχνητός αντικατοπτρισμός θα μπορούσε θεωρητικά να γίνει με τη θέρμανση της ατμόσφαιρας με τα ραδιοκύματα ή τα μικροκύματα.

Η USAF είχε έπειτα το πρόβλημα να κάνει την εικόνα να μιλά

Το σχέδιο εγκαταλείφθηκε όταν συνειδητοποιήθηκε ότι οι εικόνες του Αλλάχ είναι απαγορευμένες στο Ισλάμ.

Ο Ιρακινός που θα έβλεπε δεν θα καταλάβαινε τι κοίταγε!

Επίσης, οι πρακτικές δυσκολίες στη μετάδοση μικροκυμάτων αποδείχθηκαν μεγάλες

Το 1999 ο διάσημος παραγωγός του Hollywood, Steven Spielberg παρευρέθηκε στην διάσκεψη της Λέσχης Bilderberg στην Sintra, της Πορτογαλίας.

Τι δουλειά έχει ο Spielberg, μία κορυφαία προσωπικότητα της «βιομηχανίας του θεάματος», να συναντιέται μυστικά με κορυφαίους τραπεζίτες, στρατιωτικές ευφυΐες και διεθνείς ηγέτες;;;

Σε όλη τη σταδιοδρομία του, από την δεκαετία του 1970, μέχρι σήμερα ο Spielberg φαίνεται να έχει μία εμμονή με το θέμα εξωγήινοι.

Από το 1977 με το «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου» (Close Encounters of the Third Kind), στον «ET» το 1982 και στο «Deep Impact» το Αρχίζοντας από τον Δεκέμβριο του 2002, το τηλεοπτικό κανάλι «SciFi» θα καλύψει μία Μίνι-Σειρά του Spielberg, συνολικής διάρκειας 20 ωρών, που θα ασχολούνται με την απαγωγή από εξωγήινους

Η οικογένεια Rockefeller διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στην καθιέρωση των παγκόσμιων μυστικών εταιριών Λέσχη Bilderberg, CFR, και Τριμερής Επιτροπή. 
Αντιπροσωπεύουν την κορυφή της μονοπωλιακής κεφαλαιοκρατικής ελίτ.

Τον Αύγουστο του Laurance and Mary Rockefeller 1995 ο Laurance Rockefeller, ( ),συνάντησε τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Bill Clinton, μόνο του στο ράντσο του στο Wyoming, για να συζητήσουν περισσότερο εκτενέστερα για το ζήτημα των UFO

Στις 18 Δεκεμβρίου 1995, η εφημερίδα «New York Daily News» ανέφερε ότι ο δισεκατομμυριούχος Laurance Rockefeller, χρηματοδοτούσε μια έκθεση 150 σελίδων σχετικά με τα UFO που τιτλοφορήθηκε «Τα Καλύτερα Διαθέσιμα Στοιχεία», η οποία θα στέλνονταν στη συνέχεια στο Μπιλ Κλίντον και σε άλλους παγκόσμιους ηγέτες.

Ένα πολύ γνωστό παράδειγμα για το πως μπορούν να χειραγωγηθούν οι μάζες είναι η δραματική αφήγηση από τον ηθοποιό Orson Welles του βιβλίου επιστημονικής φαντασίας του H.G. Wells «Ο Πόλεμος των Κόσμων».

Στις 30 Οκτωβρίου του 1938 το Ραδιόφωνο CBS Orson Welles στην Αμερική έπαιζε Radio ορχηστρική μουσική, όταν ξαφνικά σταμάτησε και ένας δημοσιογράφος διέκοψε το πρόγραμμα για να μεταδώσει μία επείγουσα ανακοίνωση.

Ένας παράξενος μετεωρίτης είχε πέσει στη γη

Με συνεχείς διακοπές του προγράμματος, ο δημοσιογράφος σύντομα μετέδωσε ότι ο μετεωρίτης στην πραγματικότητα δεν ήταν μετεωρίτης, αλλά κάποιο διαστημόπλοιο από το οποίο βγήκε ένα περίεργο πλάσμα το οποίο ανατίναξε αυτούς που κοιτάγανε με μια θανάσιμη θερμότητα-ακτίνα..

Ο κόσμος που άκουγε το πίστεψε και πανικοβλήθηκε! 
Τα σπίτια εκκενώθηκαν και ανακοινώθηκε ότι πρόκειται να τεθεί σε ισχύ στρατιωτικός νόμος.

Οι αρχικές εκτιμήσεις απεικόνισαν μια πανικοβλημένη αντίδραση ενός εκατομμυρίου ακροατών από τους συνολικά έξι εκατομμύρια..
Προφανώς, οι άνθρωποι δεν είναι (τόσο) απλοϊκοί σήμερα.
Εντούτοις, η νοημοσύνη psy-op και η τεχνολογία είναι ικανή να εξαπατήσει τους ευκολόπιστους σχετικά με μία εχθρική εξωγήινη απειλή.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο εδω


πηγη