GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

HotelExelixis, η νέα και διαφορετική εταιρία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα!

Δελτίο Τύπου . Με την σύμπραξη και συνεργασία επαγγελματιών στον τουρισμό, δημιουργήθηκε στις 18 Μαρτίου μια νέα εταιρία για την δι...


Δελτίο Τύπου.

Με την σύμπραξη και συνεργασία επαγγελματιών στον τουρισμό, δημιουργήθηκε στις 18 Μαρτίου μια νέα εταιρία για την διαχείριση ξενοδοχείων με το όνομα HotelExelixis.
Η εταιρία δεν προσφέρει απλά υπηρεσίες για... την διαχείριση και αύξηση της κερδοφορίας ενός ξενοδοχείου αλλά υψηλού επιπέδου ολιστικών “HotelManagement” υπηρεσιών.

Η εμφάνιση της υγειονομικής κρίσης είχε αλυσιδωτά αρνητικά αποτελέσματα που επηρέασαν και τον κλάδο του τουρισμού.
Οπότε και οι επιχειρήσεις διαμονής συνάντησαν κλιμακωτά προβλήματα αλλά και ερωτήματα για το πώς θα διαχειριστούν τα νέα δεδομένα και φυσικά πια θα είναι η επόμενη ημέρα τους σε ένα πολύ μεταβλητό περιβάλλον στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Οι επενδύσεις προϋποθέτουν αποδόσεις των οποίων η επίτευξη μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με την συνένωση των δυνάμεων, την καθετοποίηση στις παρεχόμενες υπηρεσίες και φυσικά την συμβολή των ειδικών

Πρόεδρος και διαχειριστής της νέας εταιρείας είναι η κυρία Ελένη Τζιαχάνα με εμπλοκή στα τουριστικά δρώμενα επί σειρά ετών και ιδιοκτήτρια της Xellent Spa που εξειδικεύεται στην διαχείριση και λειτουργία spaκαι wellnesscenters,  ο κύριος Αθανάσιος Καράμπελας Γενικός Διευθυντής,για πολλά χρόνια σε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με μεγάλη πείρα σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας τους, και ο κύριος Άγγελος Σαμόλης, Εμπορικός Διευθυντής με βαθιά γνώση και εμπειρία στην διαχείριση τουριστικών γραφείων και στο κύκλωμα των πωλήσεων.
Την ομάδα πλαισιώνει ένα ευρύ σύνολο εξωτερικών συνεργατών και εταιρειών με αποδεδειγμένη εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς του τουριστικού κλάδου, αποδεικνύοντας ότι «οι αγώνες κερδίζονται από τις καλά κουρδισμένες ομάδες».

Η κυρία Τζιαχάνα δήλωσε «Θεωρώ πως όλοι μαζί και κουβαλώντας τόσα χρόνια εμπειρία μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να χτυπάς την  πόρτα σε έναν πελάτη και να του καλύπτεις το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών του».

Με γραφεία στον Γέρακα Αττικής, η νέα αυτή προσπάθεια στοχεύει να αποτελέσει πυλώνα καθετοποιημένων υπηρεσιών από την παροχή μεσιτικών (realestate) προτάσεων και λύσεων,χρηματοδοτήσεων μέσω θεσμικών fundή απλών επενδυτικών σχημάτων, κατασκευαστικών ανακαινίσεων ή εκ βάθρων κατασκευών.

Επίσης συμβολή στην προμηθευτική/εφοδιαστική αλυσίδα, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ολική διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, μεταφορών, προσωπικού (πρόσληψη-εκπαίδευση-μισθοδοσία), δημόσιων σχέσεων, marketingκαι digitalmarketing, οργάνωση και επίτευξη πωλήσεων από εγχώρια και διεθνή αγορά και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για να σχεδιάσουμε μαζί σας, ένα νέο Grand Opening!!

Ο κύριος Καράμπελας πρόσθεσε « Το ξενοδοχείο υπήρξε το σπίτι μου για πάρα πολλά χρόνια. Ήρθε η ώρα να πάμε στο επόμενο στάδιο και με την δυνατή ομάδα που διαθέτουμε, να προσφέρουμε προηγμένεςυπηρεσίες για τους επιχειρηματίες που θέλουν να είναι και την επόμενη ημέρα, κερδοφόρα, ποιοτικά, στα τουριστικά δεδομένα της Ελλάδος»,ενώ ο κύριος Σαμόλης δήλωσε «Μπαίνοντας στα άδυτα των χρηματοοικονομικών κολοσσών, αποκτήθηκε η εμπειρία για το τι ζητούν και πώς να τους το προσφέρεις. Η Ελλάδα αυτή τι στιγμή και από ξενοδοχειακής άποψης έχει πολλά να τους προσφέρει.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τις υπηρεσίες που προσφέρει, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας:  https://www.hotel-exelixis.gr/ και στα προφίλ της εταιρείας στα socialmedia:

LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/hotel-exelixis/

Facebook: https://www.facebook.com/Hotel-Exelixis-100617531639125/?ref=page_internal

Δελτίο Τύπου.