GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μητσοτάκης, Μνημόνια και Δημόσιοι Υπάλληλοι

Ένθερμός υποστηρικτής του Μνημονίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όντας υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά μιλούσε για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων...


Ένθερμός υποστηρικτής του Μνημονίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όντας υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά μιλούσε για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Από τότε, όμως που έγινε πρωθυπουργός δεν λέει λέξη.

Και δεν λέει λέξη γιατί “δημόσιοι υπάλληλοι” σημαίνει ψήφους, πολλούς ψήφους και οι ψήφοι είναι ο μόνος μεγάλος θεός για κάθε πολιτικάντη, ακόμη και γι’ αυτούς, που δήθεν μισούν τον λαϊκισμό.

Και οι δημόσιοι υπάλληλοι, που στην πλειοψηφία τους είναι ένας στρατός αργόμισθων των κομμάτων εξουσίας, είναι πάντοτε με το “αφεντικό”, με αυτούς που τον πληρώνουν με έξοδα του Ελληνικού λαού, που δυστυχεί και έχει χρεωκοπήσει.

Χαρακτηριστικό δείγμα για το πως λειτουργεί αυτό το άθλιο και διεφθαρμένο χαρτοβασίλειο, που ονομάζουν ελληνικό κράτος ο τελευταίος χρόνος με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, που κατέστρεψαν οικονομικά τις περισσότερες Ελληνικές οικογένειες.

Όλο αυτό το διάστημα εκατομμύρια Έλληνες έχασαν την δουλειά τους, έκλεισαν τα καταστήματά τους, όμως οι “δημόσιοι υπάλληλοι” με κλειστές τις περισσότερες υπηρεσίες συνέχισαν να πληρώνονται με μέσο μισθό άνω των 1.000 ευρώ τον μήνα.

Αυτή είναι η Ελλάδα των πολιτικών και της “δημοκρατίας”…

Για όσους δεν το ξέρουν οι πρώτοι “δημόσιοι υπάλληλοι” ήταν οι μισθοφόροι των πολιτικών (Μαυροκορδάτος, Κωλέττης κλπ.), που μαζεύτηκαν το 1824 στο Ναύπλιο όταν ήλθαν οι πρώτες λίρες από το Αγγλικό δάνειο, με το οποίο χρηματοδοτήθηκε ο εμφύλιος. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ, Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Φυλακές Δομοκού 2021