GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σχετικά με την περιοδεία του Τούρκου αξιωματούχου σε Θεσσαλονίκη και Θράκη

Δελτίο Τύπου Από το Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με αφορμή την περιοδεία του Τούρκου αξιωματούχου σε Θεσσαλονίκη και Θ...


Δελτίο Τύπου

Από το Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με αφορμή την περιοδεία του Τούρκου αξιωματούχου σε Θεσσαλονίκη και Θράκη, εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

Ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών, σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, επισκεπτόμενος τη Θεσσαλονίκη περιηγήθηκε σε διάφορους χώρους της πόλης, με ύφος αξιωματούχου ο οποίος επιθεωρεί την επικράτεια του κράτους του.

Προέβη και σε δηλώσεις σχετικά με τουρκική κοινότητα, μειονότητα, περιορισμούς, πιέσεις, καταπιέσεις και διάφορα άλλα και κατόπιν αναχώρησε για την Θράκη συνεχίζοντας την επιθεώρηση των εδαφών.

Η Νέα Δημοκρατία και ο πολέμιος του νατιβισμού Κυριάκος Μητσοτάκης βεβαίως ασχολούνται με πιο σοβαρά εθνικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα με την διατήρηση ή μη του sms μετακίνησης.

Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να ασχοληθούν και με τίποτα άλλο. Ολοκλήρωσαν την προδοσία της Μακεδονίας, παραδίδουν το Αιγαίο Πέλαγος στους Τούρκους, έπεται και η Θράκη, η οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων έχει εν πολλοίς συντελεσθεί, ο εποικισμός και η εθνολογική αλλοίωση της Ελλάδας υλοποιείται ταχέως και ο δημογραφικός θάνατος του ελληνικού έθνους είναι πλέον ορατός.


Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή