GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Να τι μαθαίνουν τα παιδιά μας για την Μακεδονία

Γράφει ο Δημήτρης Βαλασίδης Η ΝΔ που εξαπατούσε τον Ελληνικό λαό με την συμμετοχή των βουλευτών της στα εθνικά συλλαλητήρια και κατηγορο...




Γράφει ο Δημήτρης Βαλασίδης

Η ΝΔ που εξαπατούσε τον Ελληνικό λαό με την συμμετοχή των βουλευτών της στα εθνικά συλλαλητήρια και κατηγορούσε υποκριτικά τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την εθνική προδοσία των Πρεσπών, καθιέρωσε ως κυβέρνηση την απαράδεκτη μετονομασία των Σκοπίων σε "Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" σε όλα τα βιβλία των Ελληνικών Σχολείων, στην ψηφιακή και έντυπη μορφή τους.
Για να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα, μέσα στα Ελληνικά Σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ότι η Ελλάδα συνορεύει με κράτος που εμπεριέχει το ιερό ελληνικό όνομα "Μακεδονία".


Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι στην "Ιστορία Γ΄ Γυμνασίου" επιχειρείται η "χαριστική βολή" κατά των παιδιών μας, τα οποία μαθαίνουν, ότι η χώρα μας προχώρησε στην Συμφωνία των Πρεσπών, αναγνωρίζοντας τα Σκόπια ως "Β. Μακεδονία".
Βεβαίως απέκρυψαν, ότι αυτό έγινε ερήμην και εναντίον της θέλησης του ελληνικού λαού, που με τεράστια Συλλαλητήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ομογένεια διατράνωσε την αντίθεσή του, θεωρώντας την συμφωνία προδοτική, αντισυνταγματική, ανιστόρητη και παντελώς άκυρη. Ενώ στα Σκόπια έγινε σχετικό δημοψήφισμα, που όμως ναυάγησε, στην Ελλάδα αρνήθηκαν να κάνουν δημοψήφισμα, καταπατώντας την Δημοκρατία και αγνοώντας τον “κυρίαρχο ελληνικό λαό”.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό πρόγραμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, πάγια θέση μας είναι, ότι αποτελεί ύβρι για την ελληνική ιστορία και απειλή για την εθνική μας κυριαρχία, η οποιαδήποτε χρήση του ονόματος Μακεδονία, από το κρατίδιο των Σκοπίων.
Επομένως βασική προτεραιότητά μας είναι η ανάδειξη της προδοσίας που συντελέστηκε με την συμφωνία των Πρεσπών, η καταγγελία της συμφωνίας και η απάλειψη του ονόματος “Β. Μακεδονία” από όλα τα σχολικά βιβλία.