GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν καλεί τους απανταχού μουσουλμάνους σε «τζιχάντ»

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης με αφορμή την έναρξη σήμερα της γιορτής του μπα...



Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης με αφορμή την έναρξη σήμερα της γιορτής του μπαϊραμιού εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Δύσης και τη Γαλλίας, κατηγορώντας τες ότι «στοχεύουν» τους  μουσουλμάνους, όπως πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τους Εβραίους.

«Δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στο κλίμα μίσους που καλλιεργήθηκε κατά των Εβραίων πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στις μέρες μας κατά των Μουσουλμάνων. Το λέω ξεκάθαρα! Δεν υπάρχει καμία διαφορά!

Σε κάποιες δυτικές χώρες - με πρώτη τη Γαλλία - είναι δύσκολο να είσαι μουσουλμάνος να ζεις ως μουσουλμάνος και να σου βάζουν την ετικέτα του "άλλου"».

«Ανοιχτή φυλακή για μουσουλμάνους η Ευρώπη»

«Ο ιός της ισλαμοφοβίας, ο οποίος είναι εξίσου επικίνδυνος με τον κορανοϊό, εξαπλώνεται γρήγορα, ειδικά στις ευρωπαϊκές χώρες», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «η Ευρώπη, στην οποία ζουν 35 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, εκ των οποίων 6 εκατομμύρια είναι Τούρκοι, μετατρέπεται σε μια ανοιχτή φυλακή για τους αδελφούς μας.

Στο σημείο που έχουμε φτάσει, η κατάσταση έχει γίνει ανησυχητική, έχει μετατραπεί σε σοβαρή απειλή για την ασφάλεια των μουσουλμάνων που ζουν στην Ευρώπη».

Ο Ερντογάν αντέδρασε επίσης στο νομοσχέδιο που ετοιμάζει η Γαλλία για το ριζοσπαστικό Ισλάμ.

Ο Ερντογάν προειδοποίησε το Γάλλο πρόεδρο, Εμμανουήλ Μακρόν λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι αποτελεί «γκιλοτίνα για τη γαλλική δημοκρατία».


πηγη