GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επεισοδιακή σύλληψη Πακιστανών που είχαν κάνει κόλαση τη ζωή του Νίκου Ξανθόπουλου – Δάγκωσαν αστυνομικό!- Βίντεο ντοκουμέντο

Συμμορία Πακιστανών που έκλεβε μετασχηματιστές στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής και είχε μπει τουλάχιστον δυο φορές στο σπίτι το...




Συμμορία Πακιστανών που έκλεβε μετασχηματιστές στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής και είχε μπει τουλάχιστον δυο φορές στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου, εξαρθρώθηκε από το τμήμα Ασφάλειας Παιανίας.

Οι δράστες πιάστηκαν στα… πράσα και δεν δίστασαν να χτυπήσουν και να… δαγκώσουν (!) τους αστυνομικούς!

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται κυρίως για νεαρούς Πακιστανούς, που έμεναν σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο και έκλεβαν μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ και καλώδια, κυρίως στις περιοχές του Μαρκόπουλου και της Παιανίας, προκαλώντας φθορές σε σπίτια (ένα απ’ αυτά του Νίκου Ξανθόπουλου) και εταιρίες.


Ο ένας απ’ αυτούς είχε συλληφθεί στις 17 Απριλίου, έξω από το σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου στην Παιανία και μάλιστα είχε αντισταθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν δίστασε να χτυπήσει με εργαλείο έναν από τους αστυνομικούς στο κεφάλι  και να δαγκώσει έναν άλλο! 
Οι συνεργοί του είχαν διαφύγει αλλά συνελήφθησαν πριν από μερικά 24ωρα.

Ο εφιάλτης του Νίκου Ξανθόπουλου

Στις  23 Μαρτίου ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο στόχαστρό του το κτήμα όπου μένει ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος και η οικογένειά του, στην περιοχή Κάμπος στην Παιανία.
Οι  δράστες, αφού έκοψαν την περίφραξη, μπήκαν στο οικόπεδο, έκοψαν τα χάλκινα καλώδια από τον μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ και προκάλεσαν ζημιές στο σπίτι της κόρης του Νίκου Ξανθόπουλου, αξίας 150 έως 200 ευρώ!

Μάλιστα, δεν δίστασαν να αναποδογυρίζουν στις δυο πλαϊνές ρόδες το αυτοκίνητο της οικογενείας του, που βρισκόταν έξω από την μάνδρα στο κτήμα με τις ελιές. Και όχι μόνον αυτό.
Από το εν λόγω όχημα ξήλωσαν και ολόκληρο τον καταλύτη, τον οποίο και πήραν μαζί τους.

Έτσι, το τμήμα Ασφάλειας Παιανίας αποφάσισε να στείλει αστυνομικούς να επιτηρούν το χώρο γύρω από το σπίτι του γνωστού ηθοποιού (σ.σ. μέσα στο κτήμα του ήταν ο μετασχηματιστής).



Ήταν 17 Απριλίου όταν στις 02:30 τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί είδαν να πλησιάζουν τέσσερα άτομα. Κόβοντας την περίφραξη, οι δυο πέρασαν, κρατώντας μεταλλικά και ξύλινα κοντάρια και μεγάλους σιδερένιους κόφτες, μέσα στο κτήμα του Νίκου Ξανθόπουλου και κατευθύνθηκαν στον μετασχηματιστή.

Οι αστυνομικοί πλησίασαν τους κλέφτες που βρίσκονταν μέσα στο οικόπεδο και τους ζήτησαν να παραδοθούν.

Οι δράστες άρχισαν να τρέχουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον πιο εύσωμο από τους δυο.
Τον έπιασαν, τον έριξαν στο έδαφος και τη στιγμή που πήγαν να του περάσουν χειροπέδες, δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από τον 23χρονο συνεργό του!


Ο δράστης πλησίασε τους αστυνομικούς από πίσω και με σιδερένιο αντικείμενο, πιθανώς έναν από τους μεταλλικούς κόφτες, χτύπησε τον έναν αστυνομικό στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον!
Τη στιγμή που ο συνάδελφός τους δέχτηκε την επίθεση, οι άλλοι αστυνομικοί κινήθηκαν προς τον δράστη.
Εκείνος, όμως, δεν ήταν διατεθειμένος να παραδοθεί.
Ο δράστης αντιστεκόταν, χτυπούσε τους αστυνομικούς και μάλιστα δάγκωσε τον έναν απ’ αυτούς στο αριστερό χέρι!

Τελικά, ο δράστης συνελήφθη και συνεχίστηκαν οι έρευνες για τους συνεργούς του, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν εξαφανιστεί.
Τελικά, πριν από μερικές μέρες οι αξιωματικοί του τμήματος Ασφαλείας Παιανίας έπιασαν και τους άλλους τέσσερις της σπείρας που έκλεβε μετασχηματιστές.

Πηγή: newsit.gr