GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τρόμος στο Αμβούργο: Οπλισμένος άντρας σταμάτησε αυτοκίνητα και μαχαίρωσε τους οδηγούς ενώ επανειλημμένα φώναζε "Αλλάχ Αμπάρ"

Μετά την Γαλλία πανικός και στην Γερμανία την ίδια μέρα από φανατικό Ισλαμιστή Μετά την νέα επίθεση σε αστυνομικό στην Γαλλία συναγερμός...

Μετά την Γαλλία πανικός και στην Γερμανία την ίδια μέρα από φανατικό Ισλαμιστή

Μετά την νέα επίθεση σε αστυνομικό στην Γαλλία συναγερμός τρόμου και στο Αμβούργο.
Ένας άντρας σταμάτησε τα αυτοκίνητα και μαχαίρωσε τους οδηγούς ενώ επανειλημμένα φώναζε τη μουσουλμανική φράση "Αλλάχ Αμπάρ"

Την Παρασκευή το απόγευμα, η αστυνομία στο Αμβούργο της Γερμανίας έλαβε σήμα συναγερμού από έναν φρουρό ασφαλείας σχετικά με μια διαμάχη μεταξύ ορισμένων κατοίκων στην περιοχή Barmbek-Nord. 
Ένας από τους εμπλεκόμενους έπειτα βγήκε στο δρόμο, όπου σταμάτησε τα αυτοκίνητα και χτύπησε τους οδηγούς φωνάζοντας "Allahu Akbar".

Όταν έφτασε η αστυνομία, προσπάθησαν πρώτα να σταματήσουν τον άνδρα με σπρέι πιπεριού και έπειτα με ένα όπλο ηλεκτροπληξίας, αλλά ο άντρας δεν άφηνε το μαχαίρι του, αλλά αντίθετα πήγε να επιτεθεί στην αστυνομία, οπότε ένας αστυνομικός τράβηξε το όπλο του και τον πυροβόλησε.





Διερευνώνται τα θρησκευτικά κίνητρα

Το προσωπικό του ασθενοφόρου προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο τραυματίας δράστης πέθανε σύντομα από τους τραυματισμούς του.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας , η ταυτότητα του άνδρα δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Το περιοδικό Bild δηλώνει επίσης ότι το κίνητρο του άνδρα για την πράξη δεν έχει καθοριστεί.
Ωστόσο, η αστυνομία ανακοινώνει ότι θα διερευνηθεί εάν ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με μάρτυρες επανειλημμένως φώναζε "Αλλάχ Ακμπάρ" είχε θρησκευτικά κίνητρα.

“Πρέπει επίσης να εξετάσουμε το θρησκευτικό κίνητρο, δηλώνει η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Σάντρα Λεβγκρόν”

Επιθέσεις με μαχαίρι στο Αμβούργο είχαμε και στο παρελθόν

Στρατός Ισλαμιστών 

Και ενώ συνέβησαν όλα αυτά το σκηνικό του τρόμου ήρθε να εντείνει μεγάλη διαδήλωση Ισλαμιστών στο Αμβούργο! Ακολουθεί το βίντεο της Ισλαμικής διαδήλωσης χθες στην γερμανική πόλη όπου διαδραματίστηκε το προαναφερθέν συμβάν.

Μοιάζει με στρατό, στόχος του είναι το χαλιφάτο!!! 



πηγη