GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ισραηλινή Αεροπορία κατέστρεψε τούνελ της Χαμάς - Χτυπήματα και σε σπίτια διοικητών (βίντεο)

Τούνελ 15 χιλιομέτρων κατέστρεψαν οι Ισραηλινοί H Αεροπορία του Ισραήλ κατέστρεψε τούνελ 15 χιλιομέτρων το οποίο χρησιμοποιούσε η Χαμάς....



Τούνελ 15 χιλιομέτρων κατέστρεψαν οι Ισραηλινοί

H Αεροπορία του Ισραήλ κατέστρεψε τούνελ 15 χιλιομέτρων το οποίο χρησιμοποιούσε η Χαμάς.

Ενώ σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε προ λίγο ο Στρατός του Ισραήλ και αναδημοσιεύει η Aljazzera, χτύπησε και τα σπίτια εννιά διοικητών της Χαμάς.

 

 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στρατός του Ισραήλ:

«Τι είναι 15 χλμ.;

163 γήπεδα ποδοσφαίρου

46 Πύργοι του Άιφελ

34 Κτήρια State Empire

18 Μπουρτζ Χαλίφας

Τα  Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εξουδετερώνουν 9,3 μίλια από το σύστημα τρομοκρατικών σηράγγων της Χαμάς για μια νύχτα.

Εξουδετερωθήκαν 15 χλμ. τούνελ που δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν από την Χαμάς».

Να υπενθυμίσουμε πως το Ισραήλ είχε χτυπήσει και το σπίτι του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, του Γιαχία Σίνουαρ. 

Ο στρατός «επιτέθηκε στην οικία του Γιαχία Σίνουαρ και του αδελφού του, ενός τρομοκράτη», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός στο Twitter, όπου δημοσίευσε και βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα κατεστραμμένο σπίτι μέσα σε ένα σύννεφο σκόνης.


Οι Ισραηλινοί αναφέρουν επιπλέον πως από τη Λωρίδα της Γάζας έχουν εκτοξευθεί περίπου 3.100 ρουκέτες κατά του Ισραήλ, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 10 Ισραηλινοί, ενώ το σύστημα Iron Dome αναχαίτισε το 90% των ρουκετών.

Παράλληλα αναφέρουν πως η ισραηλινή Αεροπορία έχει χτυπήσει πάνω από 820 «τρομοκρατικούς στόχους», έχει «εξουδετερώσει» πάνω από 130 «τρομοκράτες», ενώ 460 και πλέον ρουκέτες της Χαμάς δεν βρήκαν στόχο.


Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν θέσεις της Χαμάς

Για μία ακόμη νύχτα συνεχίστηκε ο ρουκετοπόλεμος στο Ισραήλ, καθώς τη νύχτα της Κυριακής ο Ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε πλήγματα από αέρος στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στον παλαιστινιακό θύλακα.

Δεκάδες πύραυλοι έπληξαν διάφορες τοποθεσίες του θύλακα, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σε λακωνικό ανακοινωθέν της, η ισραηλινή Αεροπορία ανέφερε ότι «μαχητικά αεροσκάφη» της έπλητταν θέσεις «τρομοκρατών» στη Λωρίδα της Γάζας.


https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/987502_ektakto-i-israilini-aeroporia-katestrepse-toynel-tis-hamas